Hirdetés
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Én a 78ft-met mindíg Clin-nel pucoltam, semmi baja nem volt tőle.
Viszont az új Viewsonic kiskönyve azt írja, hogy alkoholmentes tisztítót használjak, úgyhogy Clin kilőve...
valami spéci monitortisztítót kellene beszerezni, csak még nem volt időm vele foglalkozni, pedig a kslányom mindíg taperolja rajta a pintyeket :D. -
Sanya
nagyúr
Az enyém is hót retek szokott lenni
-
rvs
aktív tag
egyébként a monitor takarítókendő, vagy a 2 rétegű puha wcpapír az igazi monitorpucoláshoz. :)
-
Joseph
tag
Nálunk rendes a takarító néni.
Mindíg jön a domestosos rongyal és végig törli az összes monitort!!!!
Egyszer kapjam el Én az arcát törlöm le vele!!!! -
supercow
őstag
Minden nagyobb áruházban a műszaki osztályon, TVkhez is jó meg egyéb műszaki cuccokhoz, én a Cora-ban láttam valami 1600 Ft körüli áron egy flakon. Amikor kinyomod akkor habosodik a cucc, nem folyik be a káva mögé, van idő elővenni a rongyot :D
A neve Screen 99 (fehér spray, kék betűvel ferdén írva a név), de szerintem más is gyárt ilyesmit, hardverboltban is rákérdezhetsz monitorpucolóra. Ja és van törlő formában is, kb. mint a nedves törlőkendők a gyerekekhez. -
napos2600
tag
en belinea-val birok es idegbaj kerulget engem is ha taperoljak:)
de leeht kapni ilyen klassz kis spray-t meg van ilyen szaraz+nedves torlo kendo azt hasznalom es szepen takarit :)
(a nedves kendot egyszer probaltam meg aztan hagytam is mert csak regadt tole minden es valami otvar rohadt narancs szaga volt :) ) -
Troll
tag
Most jött pár új iMac, adtak hozzá pöpec kis zsepiket, valami bolyhos anyagból. Nagyszerűen leszednek minden szennyeződést a monitorról, még vegyszer sem kell hozzájuk.
-
Lunatic
aktív tag
Én is mindig idegrázást kapok, ha valaki módszeresen böködi a monitoromat..:)
+ a hugom szemüvegtisztító spray-e. -
supercow
őstag
Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Nekem is Samsung van, és én monitorhoz való sprayt használok, lehet kapni, oldja az ujjlenyomatokat és antisztatizál meg minden.
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :D -
rvs
aktív tag
használj BS Platinum Lakkprotektort, az még akkor is megvédi a monitort, ha légpuskával lövöldözöl rá! :DD :DD
egyébként én lemaradtam az ilyen rétegekről.. -
tomcs
őstag
-
ödönke
aktív tag
háj
szóval most veszek majd új monitort, azt hallottam, hogy van a monitor képernyőjén egy halványkék színű réteg, ami véd a por leragadás/ fényvisszaverés csökkentésére szolgál. Haverom mesélte, hogy letaperolták a monitorját, és ha letörölte, jött együtt vele le ez a réteg és le is törölte, állítólag azon a helyen kicsit más színű a kép, illetve rászáll a por.
ez csak samsungnál van , vagy más márkáknál is?
illetve tapasztalatok?
Aktív témák
Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest