- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Én a 78ft-met mindíg Clin-nel pucoltam, semmi baja nem volt tőle.
Viszont az új Viewsonic kiskönyve azt írja, hogy alkoholmentes tisztítót használjak, úgyhogy Clin kilőve...
valami spéci monitortisztítót kellene beszerezni, csak még nem volt időm vele foglalkozni, pedig a kslányom mindíg taperolja rajta a pintyeket :D. -
Sanya
nagyúr
Az enyém is hót retek szokott lenni
-
rvs
aktív tag
egyébként a monitor takarítókendő, vagy a 2 rétegű puha wcpapír az igazi monitorpucoláshoz. :)
-
Joseph
tag
Nálunk rendes a takarító néni.
Mindíg jön a domestosos rongyal és végig törli az összes monitort!!!!
Egyszer kapjam el Én az arcát törlöm le vele!!!! -
supercow
őstag
Minden nagyobb áruházban a műszaki osztályon, TVkhez is jó meg egyéb műszaki cuccokhoz, én a Cora-ban láttam valami 1600 Ft körüli áron egy flakon. Amikor kinyomod akkor habosodik a cucc, nem folyik be a káva mögé, van idő elővenni a rongyot :D
A neve Screen 99 (fehér spray, kék betűvel ferdén írva a név), de szerintem más is gyárt ilyesmit, hardverboltban is rákérdezhetsz monitorpucolóra. Ja és van törlő formában is, kb. mint a nedves törlőkendők a gyerekekhez. -
napos2600
tag
en belinea-val birok es idegbaj kerulget engem is ha taperoljak:)
de leeht kapni ilyen klassz kis spray-t meg van ilyen szaraz+nedves torlo kendo azt hasznalom es szepen takarit :)
(a nedves kendot egyszer probaltam meg aztan hagytam is mert csak regadt tole minden es valami otvar rohadt narancs szaga volt :) ) -
Troll
tag
Most jött pár új iMac, adtak hozzá pöpec kis zsepiket, valami bolyhos anyagból. Nagyszerűen leszednek minden szennyeződést a monitorról, még vegyszer sem kell hozzájuk.
-
Lunatic
aktív tag
Én is mindig idegrázást kapok, ha valaki módszeresen böködi a monitoromat..:)
+ a hugom szemüvegtisztító spray-e. -
supercow
őstag
Milyen volt az a Samsung? Elvileg nem kéne lejönnie, mondjuk ha a haverod savval törölgeti, akkor lejön :D
Nekem is Samsung van, és én monitorhoz való sprayt használok, lehet kapni, oldja az ujjlenyomatokat és antisztatizál meg minden.
Egyébként én a monitoromhoz nem engedek hozzányúlni, rácsapok a kezére ha megpróbál odamutatni oszt bököd a képre a csirkepörköltes ujjával :D -
rvs
aktív tag
használj BS Platinum Lakkprotektort, az még akkor is megvédi a monitort, ha légpuskával lövöldözöl rá! :DD :DD
egyébként én lemaradtam az ilyen rétegekről.. -
tomcs
őstag
-
ödönke
aktív tag
háj
szóval most veszek majd új monitort, azt hallottam, hogy van a monitor képernyőjén egy halványkék színű réteg, ami véd a por leragadás/ fényvisszaverés csökkentésére szolgál. Haverom mesélte, hogy letaperolták a monitorját, és ha letörölte, jött együtt vele le ez a réteg és le is törölte, állítólag azon a helyen kicsit más színű a kép, illetve rászáll a por.
ez csak samsungnál van , vagy más márkáknál is?
illetve tapasztalatok?
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest