Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
nmarci
csendes tag
sziasztok!
jó régi Relisys 17''-os monitorom van. amikor megkaptam (már akkor is volt pár éves) homályos volt és sötét, szétszedtem és finomhangoltam egy kicsit, tök jó lett
most viszont pár napja véletlenszerűen összeszűkül és fordíott hordó alakot vesz fel a kép. ez eddig mindig visszaugrott (néha villódzott), és egész napos használat alatt semmi baja sem volt, most viszont nem ugrik vissza, egy felbontásváltás után ilyen szar (most is mindjárt kifolyik a szemem).
szerintetek mi lehet ez? ez már a vég?
köszönöm előre is.
Aktív témák
Aktív témák
- Léghűtés topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- E-book olvasók
- Arc Raiders
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most viszont pár napja véletlenszerűen összeszűkül és fordíott hordó alakot vesz fel a kép. ez eddig mindig visszaugrott (néha villódzott), és egész napos használat alatt semmi baja sem volt, most viszont nem ugrik vissza, egy felbontásváltás után ilyen szar (most is mindjárt kifolyik a szemem).