- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: beviteli eszközök felé terjeszkedik a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Köszönöm a segítséget.
Így teszek. lesz 30 perc + 10 perc képernyövédö.
Köszike -
Flashy
veterán
tuti hogy árt, legalábbis sokkal jobban mint ha maradna aktív állapotban. 20 meg 30 percre szokás tenni inkább, ez a készenléti állapot nem képernyővédő, nem úgy kell használni.
a logikádból következtetve mivel van 60 perces beállítási lehetőség is, tehát a monitornak nem árt ha 60 percig világít -
djyuri
őstag
Ennyire hülyeséget kérdeztem,vagy nincs erre bíztos válasz.
Bár a szívem azt súgjí,hogy árthat neki,de akkor nem lenne egyperces beállítási lehetöség. Vagy igen
Na pihi,azt még filózok ezen álmomban.
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!! -
djyuri
őstag
[OFF] Az árt egy monitornak,ha beállítottam az Xp-én,hogy egy perc várakozás után kapcsolja ki a monitort. De használat közben amikor olvasgatok itt a fórumon,akkor sokszor eltelik az egy perc ás átvált készenlétibe a vga-jel és máris vollig a monitoromon a megszokott powerled.
Ez oké is. De ugye én pár pillanat múlva megmozdítom az egeret,hogy visszajöjjön a kép. Ez is ok,mert visszajön. Ráadásul az én monitorom semmi hangot nem hallat,akkor,amikor ezeket csinálom vele,bagyis ezeket teljesen modern módon kezeli. Szép ''lassan'' (1-2-3 másodperc) visszaadja a képet.
De ez a sok (napi pl 50-100) ki-beállás rthat egy monitornak?
Samsung SyncMaster 765MB 1024*768/100Hz
Köszi -
simonzé
addikt
Pedig azok jók... Haverom még ma is egy olyat nyúz, mert ''szépek a színei''.
Próbáltad már másik tápkábellel? Hátha... Nyilván a kábelek kihúzásán, ellenőrzésén, visszadugásán túl vagy. Ha igen, akkor csak azt tudom mondani, hogy a ''Gép leállítása'' parancs után rutinból kapcsold ki a moncsit...
Congratulation! Problem solved. Goto next level! -
eziskamu
addikt
Most lehet, hogy oltári baromságot mondok, de amikor szétszedtem újabb, és régebbi moncsikat, azt vettem észre, hogy az ilyen új, energiatakarékos ddc-s, vagy milyen moncsikba fut pár plussz ér a monitorkábelben. Nem lehet, hogy ezek sérültek meg? Esetleg a monitor elektronikája krepált be, de szerencsére még használható a monitor. Esetleg másik videókarival is meg lehetne nézni. Monitor pontos tipusa?
-
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy a számítógép kikapcsolása után a monitor nem kapcsol le készenléti állapotba.Ez mitől lehet?Régen nem csinálta ezt.
A windows sp2 újratelepítése és a kártyadriver csere sem változtatott rajta.
Konfigom:Asus A7N8X,Asus 9600XT,2500+Barton.
Mi lehet a gond?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 243V7Q Monitor!24"/IPS/Full HD/75Hz
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest