- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
c41r0^
őstag
nem vagyok elektroműszerész, de:
túl lehet hajtani, csak ebben az esetben az élettartama rövidül és a kép minősége is gyengébb lesz, valamint sípolhat a képcső, mert üveghangon van járatva
persze nem olyan monitorral kell próbálkozni, ami 1024-ben megy 60Hz-en, és azt fel akarjuk tornászni 100-ra...
én monitoromnál 1024@118Hz van megadva max. frissítésnek, de ment az már 125ön is, bár 110-el használom, jobb a békesség
Powerstrip-pel ugye nagyon kis léptékkel lehet léptetni a frissítést, de a kis tuning is tuning -
Sick Boy
őstag
az én monitorom alapból 1024 @ 75 Hz-et tud, de, mivel régi és nem Plug & Play, ezért a windows nem hajtja meg, csak 60 Hz-en...
Na ilyenkor jön a PowerSrtip és felnyomatja nekem 85 Hz-re, a monitoron van egy LCD kijelző, azon mutatja az üzemmódot,. mikor feltolom 85 Hz-re, már 1280 * 1024-nek gondolja, és azt is mutatja, szal kiakad, de nem baj, mert monitort könnyebb cserélni, mint szemet (ezt itt írtra vki a ph-n), meg egyébként is volt már ilyen téma (ha Vlad nem mondta volna még)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Suzuki topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest