- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- LED / LCD TV topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
mind2-höz lehet hosszabbítot kapni, a billbe meg 2 jelkábel, 1 táp, meg 1 föld megy, szóval harapofogoval és némi dróttal is lehet hosszabbitani. Gyári 2m-es hosszabbítót meg kb 200-ért vettem.
Monitor télleg problémásabb, lehet, hogy nem lessz ugyan olyan szép a képe egy olcsóbb kábellel, de próba szemlencse. -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
hááát. ha csak nem vagy nagyon mazoista, akkor codix.hu, és veszel 1 újat. EL fóliát lehet kapni, asszem pölö Conradban is, de ott meg mindent kb a normál ár dupájáért lehet megvenni. (és nem is 100%, hogy nem baxod el elsőre:D[nem én mondom, olyan mondta, aki már sok lcdt alakított át])
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
mivel atus haza van fenyezve, ezert tole kerdezd, de talan meg is irta a coolness.hu-ra. Egyebken az a legegyszerubb (&leggyorsabb), ha korbemaszod a szomszedos fenyezoket, es megkerdezed. Egybol mondanak arat, meg hogy mikorra lenne kesz.
Eloszor en is azt hittem, hogy majd hulyenek nezenk nehany kerdesemmel, de neki tokmind1, hogy nagykonyhai edenyt, vagy szgep oldalt csinalnak. penz-penz. -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
(csak mert hiányoltál)
nekem már az a 2 TR kép is sok:)
asztal oldalára erősítve? A gép ''másik'' oldalán úgy sincs semmi, rárakod 1 polcra. fektetve? földön? szoba közepén? kisebb ház?
hogy kicsit konstruktív hozzászólást is kapj tőlem: bírja az a polc a gép 20kilóját?
Az csak egy teljesen átlagos Skoda radiátor, és nem fujatom semmivel, van 7 centi hely a fal mellett, és jó elvan magában. (alatta 1 méterrel meg megy a fűtéscső, de végülis mind1:D) Meg egyébként sem látszik, lustaság rulz:D (modjuk fél éve ki akarom hajítani, de mindíg van valami fontosabb dolgom)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
ja, 2002 karácsonyra kapott kishugom 1 ilyet, szépen elemről, meg két külön szín, meg minden jó dolog 1ben:)
ugyan közelről nézve lehet kivetni valót találni benne, de szerintem qrva jó lett:D
Aki eddig latta, annak tetszett.
(megprobalko 1 kepet felnyomni, de azota picit megfaradt a divájsz)
(sima kézi fúróval és vagy vékony fúróval, vagy gravír fejjel, nem emlékszem) -
LukE
veterán
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozilla Firefox
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED / LCD TV topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest