Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
''neki tokmind1, hogy nagykonyhai edenyt, vagy szgep oldalt csinalnak. penz-penz''
nekem nem csak az oldalát hanem a tetejét meg az első műanyag lapot is le kellene festetni :) )
de ha a gomokat nem veszem ki akkor abból lehet valami baj? ezt úgy értem hogy beragad a gomb a festéktől vagy valami egyéb?
ha lenne tőlle baja akkor mit csináljak vegyem ki és festessem le vele külön azt is?
mert nem biztos hogy egy fekete házom a legjobb ''gombszín'' a ''lilás kékes'' (ami az alapszíne) lenne
ezt úgy is megfogalmazhattam volna hogy ha ugyanojan színűre akarom festetni a gombokat is akkor mebekagyhatom vagy vegyem ki és festessem le külön?
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest