Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Kész az új vízhűtésem, azonban a DDC igen csak hangos.
Van egy Scythe KazeQ szabályzóm, áganként max. 12W-ot bír. A szivattyú 18W-ot kajál. Mi történne ha rákötném? Elbírná hosszútávon vagy csak ideig-óráig? Mögötte van egy 12-es venti, szóval kapja a levegőt is rendesen.
Előre is köszi -
nemethati
senior tag
-
nemethati
senior tag
Ha már LED, mitől halhat meg? Elkezdett villogni majd végleg kihunyt
-
nemethati
senior tag
válasz Kicsiguszti #9031 üzenetére
Igen menni fog, én is így tolom a CM550W-ost. Viszont ha a rendes helyére dugsz új ventit meg se nyikkan, ki kelle vezetni. Am érdekes, mert nálam kb a gyári fordulatszám és légszállítás felét-3negyedét tudó venti ugyanolyan hőmérsékletű levegőt fújt ki
-
nemethati
senior tag
Üdv ismét itt.
Van nekem egy pumpedlim, nem kölni van benne, ha én aztat elindítom nagy zárlat lenne...
Na de viccet félretéve, hogy tudom valami külső áramforrásról működésre bírni a DDC-met meg a LED-eket ill. ventiket
Gondolok itt adapterre pl. vagy bármi más otthon is fellelhető olcsó megoldásra.
Előre is thx
Le szeretném tesztelni hogy minden működik-e -és a víz sem szivárog sehol- mielőtt beindítom a gépet.
Tudom hogy van ilyen gyári kütyü, de valami költséghatékonyabb megoldást szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
nemethati
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #8977 üzenetére
Arra biza' de már kilogikáztam hogy jó
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem:
VGA csatlakozót harisnyázom éppen, szóval az egyező színű vezetékeknek mindegy a sorrend nem
Felül a fekete, alatta a sárga, vagy az is tök8?
egyik párról leesett a szalag... -
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Más színűre szeretném cserélni a power ill. a HDD LED-eimet. A power lenne piros, a HDD fehér. Az volna kérdésem, hogy mekkora áramot tud felvenni a lapról, milyen LED-et használjak amit el is bír, esetleg ellenállás kell-e?
Előre is köszi a segítséget. -
nemethati
senior tag
Kezd összeállni a végleges design, de: úgy néz ki több LED kell mint amennyit elbír a 12V-os ág. Hogyan lehetne megoldani/valósítani egy vezérlő valamit, amivel még kapcsolni is lehetne őket? Így estére le lehetne lőni pl. hogy ne világítson feleslegesen.
Előre is -
nemethati
senior tag
PHM "egy 220-470 ohmos ellenállást (ízlés és fényerő szerint)."
Szóval ha a 3 ledem elé teszek egy 0,25W-os 470ohmos ellenállást, akkor halványabban fog világítani mint a 120ohmossal 12V-on?
[ Szerkesztve ]
-
nemethati
senior tag
De jó ez a link, köszönom a segítséget.
Ez a téma akkor úgy érzem tiszta
Másik terv, amit szeretnék kivitelezni: a tápkábelek elvágása/saruzása. Mivel nem tudom őket "eldugni" így lényegesen megrövidülne + az alaplaptálca mögött nincs annyi hely, hogy elférjen egy komplett 4pines csati főleg ilyen kis fülekkel együtt.
Szóval besaruzom és zsugorfólia v. fekete szigszalag v bármi?
Ez ilyen egyszerű vagy valamire még illene figyelni? -
nemethati
senior tag
Persze hogy nem, csak a vizualizáció jegyében linkeltem onnan
Egy nagyon laza móricka-ábrát tudna valaki rajzolni, hogyan is kell pontosan sorbakötni/forrasztani a dolgokat? Mert ugye forrasztani is kéne? Az kivételesen megy...
A végére pedig saru és mehet is a tápba, ahol a piros a +5V, sárga +12, a feket pedig a földelés ugye?
Köszi a segítséget mindenkinek -
nemethati
senior tag
Á igazad van, akkor már csak egy pár ellenállatot kell beszereznem - amit jelenleg sehol sem találok.
Tehát ha 2db 3milis elé kötök egy 330as ellenállást, akkor fog a legintenzívebben világítani ha jól értem. Kérdés hogy a led bírni fogja? És meddig?szerk. ellen van [link] és ha valaki felhomályosítana a jelölésekt illetően azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
nemethati
senior tag
Üdv srácok, lenne egy olyan problémám hogy:
szeretnék ledekkel élvilágítani plexit. LED-et tudok venni, de hogy adjak neki áramot?
Simán forrasszak rá egy 4pines csatit és mehet a tápra? Mire kell figyelni és milyen megoldások léteznek házilag?
Lehet venni is ugyebár, de ilyenekre nem adok ki ennyit.
Előre is thx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!