Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Corsair TX750 750W-os tápom (8 éves, első szériás), amit most is használok. 8 SATA power csatlakozója van, amit fel is használtam (3 ODD, 1 SSD, 4 HDD). Szeretnék még + 2 HDD-t a gépbe (külön PCIe kártyán, mert több hely nincs az alaplapomon ), aminek kell táp is, így vennék egy ilyen elosztót. Nyugodtan megvehetem, nem lesz gond? A táp bírni fogja?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Tud-e valaki idehaza kapható fényerősség csökkentésére tervezett öntapadó szalagot/matricát/stb.?! Ilyesmire gondolok, mint ez az Amazonon kapható cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Scythe Kaze Q12 ventiszabályzóm a gépben, amivel fix 10V-tal etetem a 14cm-es 3 csatis ventiket. Le akarom cserélni a ventijeimet 14cm-es Akasa Apache ventikre, amik PWM-es ventik. Ezeket is ugyan úgy fogja szabályozni, nem lesz vele semmi gond? Gongolom itt is csak a gnd(föld) és 12V-os lábakat (1 és 2) szabályozza?!
-
Sonja
nagyúr
Venti rögzítő gumikat (pl. AKASA Black Rubber Case Fan Mounts) lehet pl. ilyen fajta ventirögzítő helyre tenni? Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest