Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ratman #18278 üzenetére
Kezdetnek egy 100Ohm-al próbáld. Ha még akkor is túl fényes, lehet hogy 1K-ig is felmehetsz.
Kárt nem tudsz vele okozni, ahogy már említették is. Egy ellenállás 3 Forint körül van, szóval egész sokat vásárolhatsz egy százasból
Konkrét adatlap nélkül túl biztosat nem tudunk mondani, plusz a zavaró fényesség is relatív, így neked kell kitesztelni mi a jó
-
válasz
Ratman #18275 üzenetére
Azokat a műanyag bepattanókat kicsit össze kell nyomni, majd kifelé. Akkor megugrik kifelé az a pont. Nem tudom, mennyire öreg a ház, de nekem egy 2-3 éves háznál még elég sokat kibírt törés nélkül, szóval húzhatod, de azért csínján.
A led szempontból én is egy ellenállást javaslok.
Üdv!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ratman #18275 üzenetére
Magam részéről inkább beiktatnék egy ellenállást, valahol elvágva a vezetéket, forrasztva, zsugorcsövezve.
Bár nekem szakmailag szentségtörés, de fórumon látok olyan tippeket is, hogy csak drótozni, zsugorcsövezni (tápventilátoros topik stb.).
Egy LED-nél viszont még egy ilyen "megoldás" is belefér, illetve ebben a körben biztonsági kockázattal sem jár, legfeljebb nem világít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest