Új hozzászólás Aktív témák
-
Normál mókolással aligha hiszem, hogy megoldható.
LCD kontrollert lehet vásárolni, ez a figcsó volt az egyik első találat a googleban. A másik egy youtube vidi.
A lényeg, hogy kell a kijelzővel kompatibilis kontroller, táp, és akkor oké minden.
Szerintem azért nem gyakori a téma, mert költséges, kicsi betekintési szögű, kis méretű monitorhoz jutsz a végén némi munkával, aminél sokkal jobbat tudsz kihozni, ha alkatrészként eladod a kijelzőpanelt.
Persze egyedi esetekben, vagy barkácsszellemben minden lehetséges. Én is szoktam irracionális döntéseket hozni, mert szeretem magam csinálni a dolgokat, csak gondoltam tájékoztatlak.
-
oroszbence
tag
én barkácsolós vagyok és amúgy is szerettem volna az asztalomra egy kis vezérlést a minden félének mert annyira király hogy csak át pattintom és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest