- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Keresgélj itt a fórumon, meg ebben a topic-ban pl. Fogsz találni pár szász hozzászólást jónéhány megoldással!
-
Stekpanel
csendes tag
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Keress egy kb. 1,5-2,5 W-os, 200-500 Ohmos potit, aminek 12-14 Volt a max. feszültsége (ha kevesebb a max feszültsége, akkor szépen füstölni fog, mint a füstgépek). Tök mindegy sztem hogy lineáris-e vagy logaritmikus a poti karakterisztikája, legfeljebb majd kevesebet kell tekerj a potin. Az összekötögetést sajna fejből nem tudom, de majd keresek hozzá valamit.
-
zLegolas
őstag
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Én a keresőt ajánlom!

-
harry
veterán
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Melyik? Bővebben: link Itt van mindhárom. 5-9k körül.
Keresőbe: sarokcsiszoló, szúrófűrész, kombieszköz
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Ami éppen kéznél van
Flex, dekopír, én pl combi-tool -al szoktam ('dremel'), nekem ez a legszimpatikusabb. Illetve Flex lehet még jó, de olyanom nincs :-\ Amúgy van direkt ilyen topic is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Flex, dekopír, én pl combi-tool -al szoktam ('dremel'), nekem ez a legszimpatikusabb. Illetve Flex lehet még jó, de olyanom nincs :-\ Amúgy van direkt ilyen topic is.