- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrade
senior tag
válasz
ebeni95 #14181 üzenetére
Akkor a power LED tűi nem tudják működtetni mert ahogy mértem terheletlenül ott 3,33V van, megmértem a LED-el terhelten 1,95V-ot mutat. Máshova kell kötni
A power LED azért van így lekorlátozva mert évekig megyí folyamatosan.Az öcsém nem ismerte a 3V-os LED-et adtam neki egyet, visszahozta elvillant!Kérdem mit csináltál? Azt mondja megpróbáltam a 4,5V-os lapoelemmel.
-
andrade
senior tag
-
andrade
senior tag
-
Wind-Storm
őstag
válasz
ebeni95 #14136 üzenetére
Mindig kell, hogy világítson? Ez esetben egy előtét ellenálláson keresztül (ha LED-es) kötheted a standby 5V részére az ATX tápcsatlakozónak.
De van egy másik praktikusabb megoldás is: ha olyan LED van abban a gombban (már ha az van benne) vagy olyat teszel bele ami akár még a két tű közötti feszültségeltérésből is működhet és semmilyen esetben sem indítja el a gépet mert nincs akkora ellenállása, akkor még az is jó lehet szerintem.
Ha meg menet közben kell, csak hogy világítson, akkor egy 4 tűs csatlakozóra (molex) kötöd rá.
(#14138) andrade
A képen elég erős a fénye ahhoz, hogy az glimm legyen.
-
andrade
senior tag
válasz
ebeni95 #14136 üzenetére
De azt tudod hogy az alaplapra csatlakozó power gomb benyomásra rövidrezár de elengedve a rúgó kinyitja az érintkezőt?A gép indításához csak egy rövidrezáró impulzus kell! A te gombod mit csinál?
A rajzon 12V van ez nem hiszem hogy LED hanem glimm.Szerintem ez 12 voltot kapcsol és akkor a glimm áramot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest