Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dante3
üzenetére
Lehet, hogy nekem kimaradt valami, de inkább beleszólok, és ne legyen igazam (ugyanakkor bedugni tényleg csak úgy fogod tudni, ha oda szánták)
A képen a kábeleid 2db CPU feliratú cucc. Tehát 2 db 2x2 ATX csati. Ez alapján ha jól sejtem, belemennek egyenként mindketten a rajzon felül lévő 4 pines csatiba. Neked ennyi fog kelleni.
Az alatta lévő 8pines csati ez esetben (ha jól láttam hogy mindkét kábel 2x2) nem fogja tudni fogadni mind a kettőt egyszerre, de szerencsére nem is kell neki, mert az általában opcionális. Bár a próbálkozással nem okozol gondot, mert polaritáshelyes lenne, a csatit el lehet törni, ha erővel próbálod megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő