Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
szmissz #9799 üzenetére
Vagy nagyon kedvesen megköszöni a részvételt és leáll, és nem történik semmi, vagy egy kellemes túlfeszt engedve a konfigodba kinyír mindent.
Nekem mázlim volt. Én anno ugyan ezt csináltam a 400 W-os DTK-s 4 éves tápommal. Beleraktam a legkisebb Nexus venti, és 3 év múlva már ciripelt is minden indulásnál, de nem a venti, hanem a kondik!!! Esetleges játéka volt továbbá: használat közben eltűnt 1-1 meghajtom, esetleg 1-1 ramom, komolyabb terhelésnél újraindult vagy csak elsötétedett. (Természetesen ezeket csak a végén csinálta már.)
Szerencsére most minőségi Enermax tápom van, amiben ehhez ventit sem kellett cserélni.
Most várok a CM tápom megérkezésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged