- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
forceberg #8313 üzenetére
Az én tápomon eredetileg piros színűek, a 6pines és a 8 pines csatik.... Na hát pont nem illik a képbe...
Ezért a VGA-khoz kapott átalakítókról fogom lecsórni a fekete műanyag csatikat!
Én már korábban feladtam a hosszabítós megoldást, mert pl 6pines hosszabítóval még nem is találkoztam....8-as is csak ATX12V-osban van, de annak semmi köze a vga csatihoz a profil szempontjából....
A tápom harisnyázásánál, hogy normálisan nézzen ki, nulláztam a garanciát, ugyanis szétszedtem....Ezért úgy vagyok a moduláris vezetékekkel is, hogy méretre fogom szabni....
NA sorry, kicsit elkalandoztam....fenergie84:, Neked sok sikert, hogy találj ilyen csatlakozókat! Ha nem sikerül, akkor sajnos az átalakítókról kell lecsórni. Persze az meg jó drága megoldás....
Esetleg ismerősöket körbe kérdezni, akinek nem fontos a modding és nem tervezi, hogy a VGA-ját eladja... Tőlük el lehetne kunyerálni egy két átalakítót....
Lenne egy kérdésem: Mi a szakszerű neve annak lyukacsos lemeznek, ami ezen az MDPC-s gépen több helyen látható? Hol lehet ilyet kapni? Nagyon köszönöm!!!
Nekem ez a kedvenc gépem erről az oldalról... Nagyon baba - előszőr egyszerűenke látszik, de aztánn ha jól megnézi az ember volt ezzel is meló bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux haladóknak
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest