- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
didyman #8257 üzenetére
Oh.. 8sec-et kibír?! Az szupi, annyi idő alatt megvan.
A régit kiszedni én is úgy gondoltam, hogy a lábait levágom, annak már úgyis mindegy,aztán csipesz.. megfog.. leforraszt.. aztán jöhet maga a fet. Akkor kap egy kis cin-cint a pákahegy meg a zászló köré. (bár sztem így szedtem le a donor panelről is.. alapból úgy szoktam kezdeni a forassztást, hogy pákahegy megtisztít, aztán egy kis ónt nyomatok rá.Szal leszedés megvan. Aztán a donornál ha jól láttam, nem csak a zászló van megforrasztva, hanem maga a fet hátoldala alatt is volt egy kis anyag.. vagy az csak beszivárgott alá?
Majd megnézem hogy néz ki ezen a panelen a dolog.. max pákával finoman elterítem az ónt a nyákon(ha egy helyre gyűlne) meg a fet hátán is.. aztán beforrasztani meg úgy gondoltam, hogy nagyjából a helyére rakni, magát a fetet valamivel lefelé (panel irányába nyomni, majd zászlót melegít, kis ónt nyomat.. és elvileg kell lennie egy pillanatnak, amikor mind a fet hátán, mind a zászlónál megfolyik az ón.. (gondolom). aztán csóóókolom.
Jah.. meg persze a két ki lábát is odapöttyintem a lapra.. ez már nem okoz problémát..annyit azért már forrasztgattam(a FET-et, alaplapot nem tudom, tam, hogy mennyire érzékenyek...)
8 sec sok idő
bár ha a fet elszáll, nem is gáz annyira.. az alaplap ne sérűljön, az a lényeg
)
Szal majd ha egyszer erőt veszek, hogy a házon alakítsak kicsit, és szétkapom a gépet, asszem megpróbálom eme cserét is...
Köszi az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged