- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kriszbon
üzenetére
Két tápos topikba is írtam (mélyvíz és valami baja van a tápomnak...) de semmi válasz, visszagörgetve is csak kérdések. A mélyvizet elkezdtem olvasni az elejétől, de eddig nem túl sok (számomra) hasznos infó volt.
Az P4-es tápokon már többnyire nincs -5V (fehér), hogy miért azt ne kérdezd
. Azt sikerült megtudnom hogy a mai gépeknek már nem kell, esetleg néhány eszköznek lehet rá szüksége (felsoroltak kettőt, de nem jegyeztem meg), azt viszont még nem sikerült kiderítenem hogy a P3-nak kellene-e még.Ez egy igen kis méretű tápegység (12*10*6,5cm). Elég ritka, nehéz beszerezni (egy Foxconn házat nem szeretnék venni csak ezért). Terveim vannak vele, ezért küzdök az életéért

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Azt sikerült megtudnom hogy a mai gépeknek már nem kell, esetleg néhány eszköznek lehet rá szüksége (felsoroltak kettőt, de nem jegyeztem meg), azt viszont még nem sikerült kiderítenem hogy a P3-nak kellene-e még.