- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banzin tanbá
csendes tag
válasz
Undoroid #6630 üzenetére
Üdv!
Bizony a tápját is megörökölte. A francnak sem volt kedve még a tápot is szerelni. Na ma kipróbálom, hogy a másik táppal jó lesz-e.
Nem nagyon hiszem, hogy jó lesz, mert ua. a codegen táp csak 100 wattal több. (Legalább van rajta kapcsoló gomb.)
Ez szerintem valami alalapi mizéria lesz. (Mostanában utálom az alaplapokat, meg ők is engem.)
Egy kérdés még így a végére:
A power gombot és a reset gombot ráköthetem akárhogy? Vagy szigorúan a + - felállást kell követnem? Elméletileg az csak egy pillanat kapcsoló, amit ha benyomok zárom az áramkört és kész. A + - felállásnál nem sok szerepet játszik, mint egy sima villásdugó, amit akárhogy bedughatok egy konnektorba. A fekete kábel a föld, tehát az lesz a minuszos?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest