Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini PC
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
And, tegnap este megnéztem újra az összes bekötést és még mindig úgy gondolom, hogy mindent jól forrasztottam be.
ettől függetlenül nem mertem neki újból feszt adni, hátha ezúttal más durran el, mondjuk a hűtőnk...
ha esetleg felpakolnám valaholva a rajzait, segítenél nekem, hogy az alapján ''elvileg'' mit és hova kellene bekötni? mint tudod már 99%-ban kész van, csak ez a 230V okoz problémát, tehát nem azt kérem, hogy az egészet nézd át, csak ezt a pár bekötést.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest