- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
abridabri
üzenetére
Felejtsd el a szivacsokat. Ami kell neked az bitumen lap es ra filc. En most egy rack szekrenyt szigeteltem igy le es oriasi a kulonbseg. A szivacs is jo, de az a hangok visszaverodese ellen jo, viszont a hordozo felulet fele atvezeti.
Pl. elotte, ha megpoccintettem kivulrol a szekreny oldalat, akkor kongott az egesz lemez, a bitumen lap utan pedig annyival megnott a tomege es csokkent a rugalmassaga, hogy szinte csak egy tompa puffanast hallani ahogy a kormom hozzaer.
-
imibogyo
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Én használtam már sok fajtát, számottevő különbséget nem vettem észre a légmozgásban. A gépek csendesítésében viszont mindig a "mintás" szivacsok a jobbak, így azok szerintem jobb választások, plusz a szemnek is kellemesebbek (nekem). Legtöbbször a tojástartós mintájút használtam, nagyon régi projektjeimben is...

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest