- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Olyan nincs, hogy egy gépen belül nem talál az ember 12, vagy 5 Voltot, csak erre akartam utalni. Nekem is volt hasonló DELL gépem. Kis vágás és újrakötés máris megoldódik a dolog. De persze nem akarlak semmibe sem beleűzni, csak leírtam a gondolataimat.
szóval 1db sata power van csak
Ez sem jelenthet gondot (bár itt is kell egy kis barkács). Vagy ott a lehetőség elosztózni.Vagy ha ez egy extra sata csati amit említettél, a merevlemezén felül (tehát nem kell tovább mennie a delejnek a merevlemez felé), akkor vannak barkács nélküli megoldások is egy ventihez, vagy akár négyhez is.
Esetleg ha általánosabb megoldás kell, akkor a SATA Y-kábel után köss be egy sata-molex átalakítót, így ha később nem ventinek kell a power, akkor bármi mást ráköthetsz. És erre rámehet egy molex-fan átalakító.
De ezek tényleg csak ötletelések. Nem erőszakoskodom.
Nem lehet leflexelni?
Írtam, hogy de le lehet. Csak nagyon-nagyon óvatosan.
Egyébként sarokcsiszoló = "flex".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest