Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sajnálattal hallom. Kitartást....
Ez amúgy sajnos tényleg ilyen, mindig beüt valami. Nekem a legnagyobb Istencsapása az, hogy feljöttem Pestre lakni (munka miatt) így lényegében hátra kellett hagynom a műhelyemet, ahova jó ha most már 4-5 hetente lejutok. Semmit sem tudok csinálni, belefogni is kár akármibe úgy sem tudom 2 nap alatt befejezni. Nekünk is úton van a második baba, szóval egyre több szabadidőm lesz a jövőben nekem is.
Nem mellesleg munkahelyet is szeretnék váltani mert közalkalmazottként nehéz mindig az élet napos oldalát látni. És mivel a műhely nélkül a maszek is kiesik így anyagilag sem a legjobb. Bármit el akarok érni valamimet el kell adnom. Ennek most épp a CNC maróm látja a kárát.... Na de nem OFF-olok én sem tovább mert megütjük a bokánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest