- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Notebook hibák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
tenyleg eleg sokan kaptak volagitos ventit, elore moddolt hazak karacsonyra... sokan voltak olyanok is (a kepek alapjan) akiknek nem artott volna ha csak a kovetkezore viszik ki a gepuket, addig tokeletesitik, alakitgatjak.
tok jo volt az UAC-os haz, meg szep a fox-jel gravir is.
a 2. kozonsegdijat megszerzo casetek hazon nem is latok igy elsore sajat kezu mod-ot, de biztos bennem van a hiba es nem neztem meg eleg jol a kepeket. megerdemelt lenne a 2. hely ha o vagta volna ki az oldallapot. nem akarok senkit megbantani de 100K-bol en is bemegyek a mi**ralba es megveszek minden modder-kutyut, majd egybeszerelem.
sajnos nem keszultem el idoben, pedig igy utolag nezve talan lett volna eselyem. nembaj majd a kovetkezon!
megegyszer: nem akartam senkit megbantani.
ja, es a casetek hazrol csak a sajat kivagasokat es a festest hianyolom, a kabeleb burkolasa profi munka
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest