- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cals
friss újonc
Hasonló problémával fordulnék hozzátok mint LZs. Nincs vezetékes szolgáltatás, így Telekom 5G-t kötöttem és vettem egy ZTE routert is náluk. Házon belül tragédia a jelerősség, a letöltés legjobb pillanatában 60 körülre megy fel, általában vált is a router 4G-re a gynege jel miatt. Házon belül UTP megy mindenhova. Alacsony DL nem is lenne gond, de rengetegszer még a weboldalak se töltenek be. Ami furcsa hogy 4G-n maxos jelerősséget mutat de még igy is szinte mintha nem is lenne netünk néha. Kipróbáltam hogy kiraktam a teraszra, ott 300 felett volt a letöltés 5G-vel, ami király, de ott is volt olyan hogy szimplán mintha elment volna a net és a weboldalak se töltöttek be. Az 5G torony elvileg pár 100 méterre van, vastagaon a lefedett zónában vagyok. Nem tudom hogy ezen a dolgon vajon egy külső antenna nekem is segítene? Illetve ha igen akkor ZTE router-hez ugy tudom nem lehet antennát rakni, itt mi a megoldás? Eléggé kétségbe vagyok esve mert home office-osok vagyunk a párommal és igy nem lehet dolgozni...
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- La Quimera early access beszámoló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest