- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Doggy dog #9535 üzenetére
Klasszikus hiba, hogy a semmit/zajjal erősen terhelt jelet akarja erősíteni a felhasználó. A nyereség eleve való növelésére törekedj inkább. Magasabbra helyezett antenna, odébb helyezett antenna, de telefonnal való bejárása a szobának is hozhat marginális különbségeket. Egzakt műfaj ez a maga módján, de törődni kell vele, rá kell szánni az időt a méregetésre. Ha a mérést, mint olyat egyébként is élvezed, akkor szuper, ha nem, akkor sem fog máshogy viselkedni a vételezés. Vannak időszakok/szituációk, mikor -101dB-es jellel netezek, használhatóan - az ilyen alacsony jelszinteket ne akkumulátorral működő eszközökben erőltessük, egyébként nem jelent gondot. Pár centi, pár fok is számíthat.
(#9536) 4Grider, felteszem nem is dedikált hardverre és konkrét utóerősítésre gondolt, csak a jobb vétel iránti igényét fejezte ki így.
(#9501) picur10, ilyen botor álmom nekem is volt, eredményül szűk fél év alatt lenulláztam egy új akksit. Igaz, abban torrent is volt, de mindegy, főleg egy mai, beépített akksis telefont én nem áldoznék be erre, még ha van is affinitás házi akkucserére, műszaki értelmben ez nem út. Enyhébb használatra talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest