Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
csaszi75 #1953 üzenetére
Ha thomas77 azt írta, neki ment és hogy az a fő kártyája, akkor csak úgy volt. Érdekes ez a syniverse-s dolog. Nem értek hozzá (lehet hülyeséget írok), de ezt én úgy tudom elképzelni, hogy híváskor a telefon bejelentkezik az ő szerverükre és egy sima VoIP hívásként megy át a beszéd. Ehhez viszont szerintem kéne valami kliens oldali módosítás is, egy másik APN vagy ilyesmi, ami automatikusan települ a kinti hálózatra való csatlakozás után. Meg persze bejövő hívásnál is le kéne ezt kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows Insider Program
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!