-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trec12
addikt
Nekem egy korlátlan net van egyelőre tőlük, a Küf-nél csak egy igényt nyújtottam be, onnantól a Tarr intéz mindent, az ügyfelszolg. teljesen normális, hamar felveszik a telefont, techn. segítség esetén is korrektek. Mivel az one hálózatát használják ha gond van az one miatt van, de nincs qos legalább, mint az one xxl-nél, azt sebességtesztek igazoják.
Ismerem a folyamatot meg a hátterét de azért köszi. Nekem a KÜF-Yettel van még de nekem is van hová mennem szerencsére ha úgy adódik.
-
gps76
őstag
válasz
trec12 #65633 üzenetére
Nekem egy korlátlan net van egyelőre tőlük, a Küf-nél csak egy igényt nyújtottam be, onnantól a Tarr intéz mindent, az ügyfelszolg. teljesen normális, hamar felveszik a telefont, techn. segítség esetén is korrektek. Mivel az one hálózatát használják ha gond van az one miatt van, de nincs qos legalább, mint az one xxl-nél, azt sebességtesztek igazoják. Papiron októberig a Küf féle yetinél vagyok 3 számmal, ha náluk nem sikerül kialkudni valami normális díjcsomagot majd akkor, a Küf-Tarr féle csomagokból fogok választani. Mert voltam bent yetiéknél, kifizettem a lányom telefonja részletét, és eljövök tőlük, de a csomagra is van hűség addig nincs ugrálás. Kíváncsiságból megnézte a srác milyen csomagot tudna most ajánlani, érdekes módon előkerült olyan, ami jobb, mint a mostani aktív díjcsomag, ingyen telefonnal. Majd szeptember környékén visszatérek hozzájuk...
-
trec12
addikt
válasz
#68239021 #65631 üzenetére
Mennyi a valószínűsége, hogy megszüntetik a flotta keretszerződést a közeljövőben?
Ki tudja. Hűség sincsen szerintem simán válthatsz. Régebben volt olyan, hogy nagyon lassan ment végbe mire hívták az emberkéket a Tarr-t ill. a SIM kiküldése de most már állítólag normálisan működik a folyamat....
-
4Grider
nagyúr
válasz
#68239021 #65631 üzenetére
A Tarr ugyanúgy saját sim-es cég, mint a Netfone. Tehát egyiknél sem flottáról van szó. Amúgy pedig mindegyik esetben a saját nevesebb marad az előfizetés, tehát bármelyik bedőlése után oda mész, ahova akarsz. Mondjuk furcsa lenne, ha bármelyik virtuális szolgáltató mostanában bekrepálna...
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mobilflottában szeretnék segítséget kérni.
Korlátlan beszélgetést és 10-20 GB netet szeretnék magamnak.
Amit eddig találtam az a:
Netfone (tudom nem flotta) korlátlan beszélgetés és 20 GB net illetve KÜF korlátlan beszélgetés és 40 GB net, igaz ez már sokk lenne tehát kihasználva nem igen lenne. Viszont árban majdnem ott vannak egymás mellett. Tudom mind a 2 ONE hálózatot használ, de ez engem nem zavarna, mert ahol én használom tudom, hogy ott müködik tökéletesen a hálózatuk.
Ezekről milyen véleményt tudnátok mondani?
Nekem az lenne a lényeg, hogy valamilyen szinten (tudom nagy elvárás) megbízható legyen a szolgáltató.
Olvastam még a Bestfleetről és az Auchanról. Esetleg amin még gondolkozok az a Bestfleet lenne korlátlan beszélgetés és 13 GB net, viszont ez már 7700 ft lenne.Köszönök minden segítséget. Hosszú távra gondolkozom előfizetéssel.
-
martongunar
tag
Havert telefonon áttették KÜF-ből Auchanba. (Bement flottakóddal a Yeti oldalára és visszahívást kért.) Nem kellett neki auchanos igazolás sem, ami elég fura nekem. Mondtam neki, hogy a számlákat azért figyelje...
Szerk.: az átírás része meg nyilván csak úgy megy, ahogy mondták, ez csak személyesen intézhető. -
Gloob
addikt
Fiúk, kár vitatkozni. Beszéltem az ÜFSZ egy normális tagjával. Ahhoz, hogy az átírást meg lehessen oldani, nekem is rendelkeznem kell a flotta igazolással, hogy jogosult vagyok. Ez a KÜF esetén ugye lehetetlen. Így az átírás csak úgy lehetséges, ha kitesznek egy publikus csomagba, ott átírják az adatokat, kb. 5000 ft-ért. Viszont, ha viszek egy az én nevemre szóló, mondjuk Auchan flottaigazolást, akkor az átírás után már be tudnak tenni a flottába. Ez a hölgy szerint járható út, akár egy menetben is.
-
martongunar
tag
válasz
4Grider #65618 üzenetére
Válaszoltunk rá, nem? Nem lehet. És megint kevered a lezárt publikus csomagot a flottással, amire eleve más szabályozások lehetnek. Kezdem azt gondolni, hogy ez nem véletlen.
Zzola: az meg értelmezés kérdése megint, és a kontextust sem értetted ezek szerint, de a lényegen ez nem változtat. Tényleg felesleges erről vitázni.
Szerk.: egyébként emlékeim szerint a régi átírásnál olyasmi nyilatkozat is volt, hogy az új előfizető átveszi a meglévő előfizetést annak minden elemével együtt, ideértve a díjcsomagot, esetleges hűséget stb. De ez is lényegtelen, mert azt mondanak az ügyfélszolgálaton, amit akarnak.
Szerk2.: Szerintem térjünk már vissza a flottákhoz. Megszűnt flottaszerződéses díjcsomagot nem lehet átírni, és a még élőt is csak a flottakezelő engedélyével. Ebben gondolom egyetértünk és ez a lényeg.
-
zzola
titán
válasz
martongunar #65615 üzenetére
Az személyes adat változás és nem szerződés módosítás (mivel a korábban megkötött szerződés egyéb részeit nem érinti pl. a cím és igazolvány száma módosítása). Csupán csak a fogalmakkal kellene tisztában lenni és egyszerűbb lenne az élet!
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65617 üzenetére
Teljesen igazad van, meg kell szívatni mindenkit aki rákérdez itt, hogy a megszüntetett flottájához tartozó díjcsomagját vajon átírathatja-e, mert ezelőtt 10-20 évvel volt rá példa, hogy át lehetett íratni lezárt postpaid díjcsomagot.
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65615 üzenetére
Rock and roll. Ez egy emberi generációval ezelőtti díjcsomag. Esetleg a Westelig nem megyünk vissza? A mostani rendszernek ahhoz már semmi köze nincs.
-
martongunar
tag
Már egyszer beszéltük, hogy erről felesleges vitáznunk, tényleg gumicsont. Ezzel az erővel el se költözhetek, mert a címváltozás is egy módosítás (ahogyan az előfizető személye is lehet az). A prepaid egyenlegfeltöltés is jó példa erre, amit írtál és a lényeget is leírtad, hogy úgy értelmezik, ahogy ők ezt gondolják.
Amikor a Vodafone lezárta a Rock'n Roll díjcsomagokat, tömegével történtek átírások, hadd ne részletezzem, miért. Sőt, aki ilyen díjcsomaggal rendelkezett, még volt orcája zsebbe pénzt is kérni érte...
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65613 üzenetére
Lezárt díjcsomagra hogyan módosítasz szerződést? Max. úgy, hogy átteszik aktuálisan elérhető díjcsomagra.
Mifelénk az adategyeztetés = új határozott idejű előfizetői szerződés. Csakúgy, mint az egyenlegfeltöltés is. És látod, az működik lezárt díjcsomagra is, tehát prepaid csomag esetén természetesen meg tudták oldani. Persze csak azokra működik, amiket tényleg tovább akarnak engedni, a kedvezőbb díjcsomagokat ui. kivezetik és akkor már automatikusan feltöltéssel/adategyeztetéssel az új/aktuális prepaid díjcsomagba kerülsz. -
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65611 üzenetére
Átírás = Egy előfizetői szerződés megszüntetése x-nél és egy új előfizetői szerződés megkötése y-al ugyanarra a díjcsomagra.
Csak hiba lehetett, hogy többen meg tudtátok csinálni lezárt díjcsomagra, gondolom azóta ezt a kiskaput az épeszű szolgáltató már bezárta. -
martongunar
tag
válasz
4Grider #65608 üzenetére
Nem volt hiba, nagyon sokan csinálták még rajtam kívül. Azt meg korábban már kitárgyaltuk, hogy az átírással vajon új szerződés jön-e létre vagy sem.
Élő flottás díjcsomag átiratható, ha megvan az engedély, ezt nyilván közlik az átírásnál, erre meg ezért nem tértem ki. Ha meg már nincs flottaszerződés, akkor engedély se lesz.
-
4Grider
nagyúr
A mérésről minden lényegit (számlázási egység /10-100 kB/, időtartam /10-15-30-60 perc/, fel- és letöltést is mérnek, stb.) megtalálsz az ÁSZF-ben. Évente auditált rendszer, az alapján kell működjön, szóval a reklamációval nem sokra mész.
Nekem az okosórámnak elég a havi 100 MB ingyenes net (elég sokat van távol a telefonomtól és wifitől), szóval nem valószínű, hogy valamit elszúrtak volna. -
vence
aktív tag
Élmény olvasni ezeket a csodás leginkább esetleges ügyintézős sztorikat.
Saját tapasztalat alapján is leginkább szerencse dolga az eredményes ügyintézés, a gyors pedig szinte biztos, hogy nem létező kategória! Úgy még nem sikerült volna mostanában telefonálnom, hogy ne a túlterheltséggel és az eltereléssel indítottak volna.
Az ügyintézők, call-centeresek felkészítése/felkészültsége és a hozzáállása is egyre rosszabb.- - - - - -
A szolgáltatók adatforgalom-méréséről tud valaki
valami részleteket?
Mi a gyakorlat reklamáció esetén?
V.mi tapasztalat? -
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65607 üzenetére
Ott valami hiba volt, nem választható ki új előfizetői szerződésnél egy lezárt díjcsomag. Az átírás pedig új előfizetői szerződés.
Flottás díjcsomagot még élő díjcsomag esetén is csak a flottakezelő/a flotta tulajdonosa új nyilatkozatával lehet átíratni, szóval nem csak akkor lehet lehetetlen, ha már lezárt a csomag. -
Gloob
addikt
Lenne egy kérdésem. A KÜF-ös előfizetés a feleségem nevén van. Jó lenne átiratni az én nevemre. Megoldható ez a probléma az előfizetés bolygatása nélkül? Az ügyfélgálatot hívtam, de úgy béna ahogyan van. Vagy rossz ügyintézőt fogtam ki. Még az előfizető tel.számát sem találta a rendszerükben!
-
4Grider
nagyúr
válasz
szucs.krisz #65602 üzenetére
Nem ismerem a KÜF flottaszerződését, a mienkben vagy 30 eltérés van az üzleti ÁSZF-től és az eht-től. Szóval ilyeneket csak akkor írnék, ha a fentit ismerném.
-
trec12
addikt
válasz
szucs.krisz #65602 üzenetére
Én szinte biztos voltam benne, hogy cserélik erre is utaltam a hozzászólással amire válaszoltál. De köszönjük a pontos infót.
-
martongunar
tag
Szerintem ezt nem tagadhatják meg egy lezárt díjcsomag esetén sem, de nem az a lényeg, hogy én mit gondolok. Ha netán az egyik helyen nem csinálnák meg, menj át egy másikba.
Nekem anno a Lurdyban akartak esimről fizikaira váltásért kérni 3000 forintot, aztán fél órával később a Shopmarkban ez már megvolt ingyen. Mivel az ÁSZF-ben is úgy van. A lurdysok szerint az meg sim csere lett volna.
-
Gloob
addikt
Az előbb megkeresett telefonon a Yettel. Az elöfizetés az asszony nevén van. Kérte, hogy fáradjunk be az üzletbe, mivel a csomagot érintö változások történtek, és át kell beszélni, hogy mi legyen. Mondtam neki, hogy tudtommal a csomagom lezárásra került, de jelenleg kivezetésre nem. Erre mondta, hogy az is hamarosan megtörténik. Oké, de azt 60 nappal elötte közölni kell a számlán legalább, és én nem óhajtok váltani addig. Jó, akkor, ha nem jönnek be, marad így egyelőre, és elköszönt.
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Yettel KÜF előfizuhoz lehet kérni vajon eSIM-et, vagy már azt sem engedik?
-
Jól gondolom, hogyha KÜF-ös (yetteles) csomagban vagyok, akkor egy adatkártyát se kérhetek már hozzá?
-
mzso
veterán
válasz
zoltaneger #65565 üzenetére
Vajon miért? Auchanos flottában 4500-ból kijön a korlátlan beszéd.
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Nem(csak) kifejezetten flottás kérdésem van.
Kolléganőmék a XIII. kerület kertvárosi részében építkeznek, ahol először azt mondta neki a One, hogy át tudnak minden meglévő szolgáltatásukat oda telepíteni. Most meg azt, hogy bocs, mégsem..
Míg meg nem oldódik a helyzet, korlátlan mobilnetet volna talán érdemes otthonra, valamilyen eszközbe, ami wifivel is ellátná a házat.
Mi erre az optimális megoldás?
-
zombei
aktív tag
15-30GB mobilnetet most hol lehetne megúszni a legkedvezőbben ? Vakami cikket láttam, hogy a One/Digi újra drágítaná a szolgáltatásokat. A 30 GB-s csomagot úgy rémlik ~4500 Ft-ra vinnék fel.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kicsi KÜF Tarr flottában 4GB mellé kiegészítő adatjegyet élhet venni és ha igen mennyiért mérik? 3790ft/4GB +adatjegy?
4510ft/12GBIlletve Diginél előre van befizetve némi pénz, szamhordozás esetén mi történik vele?
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #65565 üzenetére
A One-nál Tuti feltöltőkártyán a korlátlan belföldi (30 napos) beszélgetés már jó ideje 4990 Ft. Ennél egyszerűbben nem jut senki korlátlan beszélgetéshez (és ingyen havi 100 MB nethez).
-
zoltaneger
junior tag
-
csacsi67
addikt
válasz
zoltaneger #65563 üzenetére
Szia elösször szolgáltatot irnál könnyebb lenne ,mert amit 2 irtál nem acélos.Meg mi lenne az igyény adat, vagy perc.
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Egyik ismim szeretne csatlakozni flottához.
Amin gondolkozik az a KÜF vagy a Netfone (tudom ők nem flotta). Nem az árat és a benne lévő adatot nézi, hanem szolgáltató korrektsége lenne a lényeg. Netfonnál még hűség nélkül is jó árak vannak.
Melyiket mondanátok korrektebbnek?Nekem 2 különböző flottám van Bestfleet és KÜF így nem tudok neki segíteni.
-
Zssom
tag
válasz
Magicrat #65555 üzenetére
Auchan flottát ajánlanám, flottatagok egymást ingyen hívják, ott azonban bizalomkártyánként csak egy yetiset tudsz bevinni, már ha a számaid most is yettelesek. Ha nem, akkor hordozva 5 is mehet. Ha yettelesek, akkor mind a jetten kiváltotok egy egy bizalomkártyát, egyik számot atiratjátok párod nevére, maris két szám megoldva, harmadikat áthordozod mondjuk dominóra, vagy valami csodafonos feltöltősbe hűség nélkül, majd bem sokkal később vissza a yetihet, rögtön a flottába. A bizalomkártya pedig kb 3 perc alatt megvan online, a csatlakozáshoz az igazolás pedig kb még 3 perc alatt megvan.
-
Magicrat
tag
válasz
csacsi67 #65554 üzenetére
Sziasztok!
Holnap megyek yettelhez, de igazából kissé tanácstalan vagyok a részleteket illetően.
Mindenképp yettel hálózatos valami kellene, van három számom, egymást ingyen hívjuk.
Ilyen valami flotta kellene min. 15Gb nettel (nem baj ha sokkal több) , nem túl sok beszéddel max 6000Ft/szám díjjal.
Néztem a táblázatot, de úgy látom mostanában voltak változások, és elég sok tétel nem friss benne, szóval nem naprakész annyira.
Van valami bestbuy ajánlat mostanság? Jó lenne saját néven maradna, nem kockáztatnám a számainkat.
Köszi
Mr -
arkone
aktív tag
válasz
mihaczitomi #65550 üzenetére
Ezt a csomagot el ne hagyd!
-
Zssom
tag
válasz
Az bizony igencsak jó ár, sztem maradj, amíg csak lehet, nekem most lett auch flexi pro 6g net, 50 sms, korlátlan beszéd 5,3e-ért. Netfone -os voltam én is, illetve voltunk 3-an is a családban, minket ugyan nem bizgattak a díj emelésével hűség után, csak megszüntetik a telekom hálózatot használó előfizetéseket, ezután csak vodafos marad, az meg nekünk nem pálya. Jó volt a minőségi hálózat (T), nekem mellette egy yeti (küf) második kártyaként, így mindig láttam a 2 közötti apró különbségeket. Nem igazán voltak jelentős eltérések, mind a két hálózat nagyjából egyformán teljesített. Most, hogy mind a kettő yetis, szintén teljesen megfelelő, a netje a y-nek sokkal jobb, gyorsabb és stabilabb is. Ha erőlteted a rózsaszín hálózatot, nem biztos, hogy jobban jársz.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Akkor maradj is ott. A hűség letelte után még évekig nem fog változni semmi, max. hívogatni fognak, hogy válts valami drágább díjcsomagra. Azokat a hívásokat viszont nem szabad komolyan venni...
-
4Grider
nagyúr
válasz
mihaczitomi #65548 üzenetére
Sajnos nem nagyon van saját néven maradó és olcsó Telekom flotta.
-
4Grider
nagyúr
válasz
mihaczitomi #65546 üzenetére
Mi a baj a netfone-val? Rossz nálad a one hálózata vagy letelt a 10 hónap?
-
mihaczitomi
tag
Sziasztok ,segítséget szeretnék kérni
Tmobilhoz szeretnék szerzödni flottában 100-150perc beszélgetsiidő és 100 Gb mobilnet érdekelne kedvező áron
De minden javaslatot meghallgatok
Netfone kizárva ,köszönöm ,elegem van belőlük
-
zzola
titán
válasz
martongunar #65543 üzenetére
Vodafone előre számláz havidíj tekintetében.
-
csacsi67
addikt
válasz
Tiédetis #65532 üzenetére
Én szeptemberben rendeltem adat kártyát decemberben karácsony elött 2 nappal kaptam meg.Azt azért ne felejtsük el le irni ,hogy elöre fizetsz nem utólag mint a telekomnál- Nekem decemberben jött a számla benne a pár nap valamint a január egész hónap. Január elején ujabb számla abban meg már kérték a februárit.
-
pinnacle
nagyúr
Cserkészflottába sikerült már valakinek bejutni? Látom az oldalukon is hirdetik már.
Nem tudom ezt mennyire veszik komolyan, Cserkészként Te magad, családtagjaitok, rokonaitok és közeli barátaitok is csatlakozhatnak a mobilflottához, vagy elég csak kitölteni a belépési nyilatkozatot. Ott nincs ilyen menüpont. -
Tiédetis
senior tag
Jaaa, ez már csak az utójáték...
Rohadtul érdekelt, mert netfone kicsit rohadt sokat akart emelni.
Egyéb?Tarr Kft Ugyfelszolgalat <info@tarr.hu>2024. szept. 12., Cs 19:09
címzett: én
Tisztelt aaaaaaaaaaaaaaa!
Tájékoztatjuk, hogy levelét továbbítottuk illetékes osztályunk részére!
Tisztelettel:
cccccccccc
Tarr Kft. ügyfélszolgálat -
Tiédetis
senior tag
válasz
trec12 #65519 üzenetére
TARR KFT. FLOTTA <flotta@tarr.hu>
2024. nov. 13., Sze 12:28
címzett: én
Tisztelt Előfizető!
Köszönjük kérelmét mobil flotta csomagunk iránt. Társaságunk rögzítette igényét, ami feldolgozás alatt van. A nagyszámú beérkezett kérelem miatt sajnos lassan tudjuk feldolgozni az igényeket, kérjük szíves türelmüket! Az Ön által megadott értesítési telefonszámon hamarosan keresni fogjuk.
Köszönettel:
Mobil Flotta csoport
a: TARR Kft. | 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18. | Hungary
Azóta is keresnek -
gps76
őstag
válasz
4Grider #65522 üzenetére
Én az xxl csomag qos-je miatt, a KÜF-os tarr mobilnetet használom február eleje óta,.ugyanannyiba kerül. A KÜF csak az emailes igényléskor vesz részt az elején, utána a Tarr intéz mindent. A terheltséggel ők se tudnak mit kezdeni, de ugyanazon a helyen, ugyanabban az időszakban kb. 30-40%-al gyorsabb a letöltés, mint az xxl-nél. Nem több száz mega a különbség, hanem míg estefelé
az xxl tud estefelé 7-8-at, a Tarr 12-13-at. A qos ennyit jelent ezek szerint. Ez vidéken van, Debrecen belvárosában az xxl délelőtti órákban 4 Mbit/s, vicc... Amúgy a Tarr ügyfélszolgálata nagyon segítőkész, hétvégén is hamar felveszik a telefont, ha műszaki segítség kell 1 órán belül visszahívnak, ilyen kéne a "nagyoknál" is.
-
kinaiinga
csendes tag
válasz
SztiviVander #65511 üzenetére
kuf fb oldal affilate oldal lesz. Péter nyomatja a Wise, Disney meg lengyel esimes linkeket.
Próbálja a csoportot életben tartani, pedig biztos szép pénz kapna érte.Vagy reménykedik abban, hogy majd árad Tisza
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65521 üzenetére
Mint ahogy a netfone-nak is. A tarr azért nem arról híres, hogy erőforrásgondokkal küzd. Normális saját hálózatuk van, inkább a One lesz itt a gyenge pont (már ahol).
-
trec12
addikt
válasz
4Grider #65512 üzenetére
Amit én tudok, hogy nincs sebesség korlátozás meg van VoLTE/VoWiFi és 5G is alapból ami tudjuk milyen 5G. Amúgy a Yettel is mindig prémium volt.
Nálunk a One-os dolgozói flotta megújult sebesség korlátos lett fizetős lett az sms. Azt hiszem az 5G is repült. De nem gond mert legalább drágább lett...szerintem erre még rápakolják majd a IKÁ-t is... -
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #65516 üzenetére
Mostanában igényelted?
-
csacsi67
addikt
A Mágus igy hirdeti, lehet talán a Mexikoi kártya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest