- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #63397 üzenetére
De hiszen nincs is 20 éves a yettel brand
-
szucs.krisz
tag
válasz
Viktor0610 #63397 üzenetére
Hello “ex” kolega
-
válasz
szucs.krisz #63396 üzenetére
Mármint magyarul
Billing Entity Numberszámlaküldési cím.
(Húsz éve vagyok Yettel alkalmazott, de eddig nem tudtam, mit jelent a BEN rövidités.)
-
martonl
senior tag
válasz
zoli62 #63394 üzenetére
Régen ez így volt a T-Mobilnál és a Telenornál is (szándékosan írom a régi nevüket). Így pl. lakossági csomagot el lehetett számolni cégesként, ha az előfizető magánszemély és a számlafizető cég volt. Pont a Vodánál értetlenkedtek egyszer ha jól emlékszem emiatt, amikor hasonlót kértem tőlük, ezek szerint azóta megoldották. Viszont a másik kettőnél ha jól emlékszem egy ideje már nem választják külön az elő- és számlafizetőt. De aztán lehet rosszak az ismereteim.
-
zoli62
addikt
Én többig voltam kiemelt flottában számlafizető a Vodafone-nál. Volt kapcsolattartó, de több mindent el tudtam intézni 1788-as telefonszámon is. Szóval szerintem nem egyedi az, hogy valaki számlafizető és a szolgáltató közvetlenül neki számláz, de a szám tulajdonjoga a cégé. Ezek szerint a cserkészszövetség flottája is ilyen lehet.
-
Som@
őstag
-
Tombi
őstag
Azt hiszem a cserkészeskümet visszamondom
-
martonl
senior tag
-
8
senior tag
Bestfleet
https://www.bestfleet.hu/post/0-ft-csatlakoz%C3%A1si-d%C3%ADj-12-31-ig2024.12.31-ig elengedtük a következő mobil flotta csomagok csatlakozási díját:
All-in
Flexi
Etal-On -
Henri
kezdő
-
Voltam Telekomos MOHOSZ flottát intézni, a hangról nem kérdezősködtem, nem is tudom hány perc van benne
viszont a net csomagok tuti változtak a táblázathoz képest, már csak ezek vannak, ettől kb. 20%-kal alacsonyabb áron. Horgász 23 S + 14 GB netet a Telekom appban 7156 Ft-ra írja nekem, és Magenta1-be bevitte. Nem jó ár a többi flottához képest, de a nevemen maradt, 5G-s Telekom hálózaton, és a Magenta1-et sem borította fel, szóval a publikushoz képest enyhén jobban jártam.
Szerk.: Úgy nézem a Telekom appban szabadon lehet váltani a netet, havonta 1x díjmentesen, a hangot viszont nem. -
Dracula72
senior tag
válasz
pinnacle #63366 üzenetére
"A jelen dokumentum aláírásával a fent meghatározott Számlafizetők kijelentik, hogy az Előfizető és a Vodafone között létrejött Előfizetői Szerződést és a Vodafone Kiemelt Üzleti Általános Szerződési Feltételeit elolvasták, értelmezték és magukra nézve kötelezőnek ismerik el, mint akaratukkal mindenben megegyezőt elfogadják. A jelen dokumentum aláírásával a fent meghatározott Számlafizetők hozzájárulnak, hogy amennyiben Előfizető jelenleg vagy a jövőben bármikor igénybe veszi a Vállalati elektronikus számlaanalitika szolgáltatást, Vállalati Online Számlaanalitika szolgáltatást vagy Hiteles elektronikus számla szolgáltatást, az azokban tárolt személyes adataimat Előfizető megismerheti. Tudomásul veszik, hogy jelen hozzájárulásuk visszavonásig érvényes, és a hozzájárulás visszavonása az addig kezelt adatokhoz való hozzáférést nem teszi jogszerűtlenné. A jelen dokumentum aláírásával a fent meghatározott Számlafizetők hozzájárulnak, hogy a nyilatkozat aláírásakor megadott (név, születési hely és dátum, személyi igazolvány szám, lakcím, anyja neve, mobil telefonszám, e-mail cím) valamint a Szolgáltatás igénybevétele során keletkező személyes adatait a Szolgáltató az ÁSZF 3. mellékletében meghatározott feltételekkel kezelje. 1. Jogutód Előfizető kéri, hogy részére a Vodafone Kiemelt Üzleti Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 7.2.4.2. pontja alapján a Jogelőd Előfizető Szolgáltatóval fennálló Előfizetői Szerződése kerüljön átírásra. 2. A Jogelőd Előfizető hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató felhasználja az 1. pontban meghatározott telefonszámát azzal, hogy ezen szám használója az Előfizetői Szerződés átírásával egyidejűleg a Jogutód Előfizető lesz. Az átírás további feltétele, hogy a Jogelőd Előfizető az előfizetéshez tartozó SIM kártyát jelen nyilatkozat aláírásával egyidejűleg a Szolgáltató számára átadja, aki azt újra kiadhatja a Jogutód előfizető részére. 3. A Jogutód Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás igénybevételének feltétele a Jogelőd Előfizető Előfizetői Szerződéséből eredő valamennyi kötelezettségének maradéktalan teljesítése.
Utólag fizető előfizetés esetében mindezekbe tartoznak többek között: a Jogelőd Előfizető Előfizetői Szerződésében vállaltak, az esetlegesen fennálló havi előfizetési díj, beszélgetési díj, az átírási díj valamint egyéb - az átírás előtt keletkezett és ki nem egyenlített- számla tartozás Szolgáltató által meghatározott időpontban történő kiegyenlítése. 4. 5. A Jogutód Előfizető tudomásul veszi a következőket: 4.1. 4.2. Utólag fizető Előfizetői Szerződés esetében ezt a nyilatkozatot, és a Jogutód Előfizető által kitöltött Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató együtt értékeli. Az új Előfizető a fent említett iratokat kitöltve mellékeli. Üzleti előfizetők esetén Vodafone az átruházott előfizetéseket az Vodafone Kiemelt Üzleti ÁSZF 3.1.12. pontja szerint küldi meg az új Előfizetőnek. SZÁMLAMELLÉKLET (HÍVÁSRÉSZLETEZŐ) IGÉNYLÉSÉRŐL Önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában: Igényelek tételes számlamellékletet (hívásrészletezőt). Kérem, hogy a Vodafone a tételes számlamellékletben (hívásrészletezőben) az NMHH által „nem azonosítható hívószámként” közzétett hívószámok kivételével a hívott felek hívószámának valamennyi számjegyét tüntesse fel. Kérem, hogy a Vodafone a tételes számlamellékletben (hívásrészletezőben) az NMHH által „nem azonosítható hívószámként” közzétett hívószámok kivételével a hívott felek hívószámának valamennyi számjegyét, és az emelt díjas telefonszámok számhasználóját, valamint az általa nyújtott szolgáltatás megnevezését tüntesse fel. Tudomásul veszem, hogy ha az Előfizető vagy a Számlafizető a Vodafone-tól az Eht. 142. § (2) bekezdése alapján hívásrészletező rendelkezésre bocsátását kéri, illetve, ha az Eht. 142. § (2a) bekezdése alapján a hívásrészletezőben az emelt díjas telefonszámok számhasználójának, valamint az általa nyújtott szolgáltatásnak a megnevezésének, a kiszámlázott szolgáltatások időtartamának vagy adatforgalmának feltüntetését kéri, a hívásrészletezővel együtt az elektronikus hírközlési szolgáltatást igénybe vevő, az Előfizetőn és Számlafizetőn kívüli természetes személy felhasználók személyes adatainak birtokába juthat, és ezeknek a megismerésére az Előfizető és a Számlafizető csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználók hozzájárultak. A Vodafone a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni, a hozzájárulásért kizárólag az Előfizető és a Számlafizető tartozik felelősséggel. Jelen Nyilatkozat elválaszthatatlan részét képezi a Jogutód Előfizetővel a jelen Nyilatkozat alapján kötött Előfizetői Szerződés és a Jogelőd Előfizető Előfizetői Szerződése. Amennyiben Jogutód előfizető jelen nyilatkozatban szereplő hívószámokra vonatkozóan legkésőbb 60 napon belül nem köt Előfizetői szerződést, jelen nyilatkozat érvényességét veszti. " -
pinnacle
nagyúr
válasz
Dracula72 #63360 üzenetére
Nézd meg légy szíves, hogy a Függelékben mit írnak a korlátlan net csomagnál az EU-ra. Fura ez a 3 év hűség, (lehet ez valami "nyomdahiba") mert erről szó sincs a csatlakozási felületen.
-
Sziasztok!
Az elmúlt hónapok fejleményeinek végigolvasása nélkül kérdezném (bocsánat a lustaságért) hogy még mindig az Auchan flotta tűnik a legjobbnak? Vodát ha lehet nem szeretnék. A telekommal minőség szempontjából is egyre kevésbé vagyok elégedett, nemhogy árak tekintetében.
-
Dracula72
senior tag
Gyanítom nem a nevemen, ezért vittem olyan számot ami másodlagos.
Kitöltöttem és 2 hét után jött egy email.
"Kérlek, nézd át az adatokat, hogy helyesen legyen minden, majd a csatolt nyilatkozat utolsó oldalán lévő két üres téglalapnál írd alá, (Jogelőd Előfizető, Jogutód Számlafizető), végül a három oldalt egybe szkennelve küldd meg a részemre.Továbbá, kérlek, küldd el a részemre a kaucióról és a flotta éves támogatási díj (15.000 Ft + 3.000 Ft) befizetéséről szól pénztári bizonylatot."
És mellékletben a "Nyilatkozat előfizetői jogviszony átírásához"
-
Tiédetis
senior tag
extra flotta ma felhívott, a táblázathoz képest nem 25 hanem 27GB a net.
Kérdezten a lassítást, de a válasz "nem panaskodnak az ügyfelek" nem győzött meg.
korlátlan beszéd meg nekem felesleges, az ár ahhoz képest nem rossz -
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider #63356 üzenetére
Én úgy tudom (ezt mondta a mi céges flottánk kapcsolattartója) hogy a voda pont ezt szüntette meg kb egy éve, hogy flotta tagoknak direktbe számlázzon. Azóta nekünk se jön már számla ha a csomagban foglaltnál több sms-t küldök. A cégnek igen, de az meg lusta továbbszámlázni
Előtte állandóan jött ilyen 2db sms-ekről is számla, vicces is volt (így utólag, akkor azért mindik k..anyáztam) a 250Ft-ba kerülő csekken befizetni 50Ft-ot
-
Dracula72
senior tag
válasz
RoyalAirForc #63353 üzenetére
Igen. Remélem nem kallódik el.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dracula72 #63345 üzenetére
Elintézik a számhordozást is, tudják, hogy ez Dominós szám? Lehet azt hiszik Vodás. Fura, hogy a SIM-et 4 nap után kiküldik, (gondolom arra hordozzák majd a számod), a papírokra meg 2 hetet kell várni. Mondjuk bőven megéri várni, pláne ha kiderül, hogy tényleg korlátlan az EU net.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest