Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
sum-blink #3054 üzenetére
"Köszi. Na megnéztem ez már bonyolultabb progi és (lassabb is). Meg mindkét hangsávot időzíti, az eredetileg meglévőt is valamiért. Nem tudom kivenni a pipát."
- Ez nekem egy picit zavaros. Szóba került néhány program, ebből kettőnél lehet pipálgatni. Melyikről van szó ? Nálam, eddig még nem volt hasonló "hiba" sem ...A többihez (is) sok sikert. Egy ideig, én is igen nagy shcwung -gal csináltam, de most már úgy vagyok vele, hogy megvárom, amíg fent lesz valamelyik t. -oldalon, aztán lerántom. Egyébként, valamelyiken láttam fent ezt a ".... Despecialized Edition" -t már készen (abban benne volt az újabb "Intercom" -os, és az eredeti "Guild szinkron" VHS -es is... -igazítva) a release -ek végén ez volt "...*HUN-ClunkyChip". Lehet érdemes volna körülnézni. Feleslegesen ne dolgozz...
-
gerner1
nagyúr
válasz
sum-blink #3052 üzenetére
Pont erről írtam. Az ilyen művelet előtt, megkell vizsgálni, hogy a két release milyen FPS -en fut. Többféle megoldás létezik erre is, én a MediaINFO -t használom. Amikor a cél "anyag" 23.976 FPS -en fut, de mondjuk a hangforrás az 25 FPS -sel, akkor biztos, hogy a hangsávot konvertálnom kell 23.976 -ra. Ezzel azonban még korántsem biztos, hogy jó pozicióban lesz a hangsáv. Lehet, hogy van jobb módszer, de én a VLC -vel ellenőrzöm, és határozom meg a helyes pozicionálási időt, ami olykor ( - ) negatív előjeles. Aztán, ha már a film eleje elndul a jól időzített hangsávval, sem lehetek biztos, hogy a végére is jó helyen lesz minden. Na ilyenkor kell valóban kiszedni a hangsávot WAV -ba, és a megfelelő pontokon "beavatkozni", de az még összetettebb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
sum-blink #3050 üzenetére
A lényeg az, hogy az mkvToolNix -be avi -t is beolvastathatsz, amely után látod a komponenseit. Nincs értelme kieszedni, mert egyikből "átemelhető" a másikba. Amennyiben a cél mkv -ben lévő video-sáv FPS értéke eltér a hanganyag forrásétól, akkor sem kell kiszedni a hangsávot, mert TFM Audio Tool -ba beolvastatható a konténer, és abból is megcsinálja az FPS konertálást, ha szükséges.
-
gerner1
nagyúr
válasz
sum-blink #3048 üzenetére
Mondjuk mkvToolNix -szel. A többi komponensból kiveszed a pipád (video-sáv, és egyébb hang-sávok), és muxolod. Amennyiben csak hangsáv marad, akkor annak a kiterjesztése "*.mka" lesz.. De, ha két video anyag fps értéke egyezik, akkor a megcélzott (és megnyitott) mkv file mellé is bettalózhatod (open), és a hangsávot használhatod, csupán az avi anyag video sávjától elveszed pipát, és így muxolod. Persze nem biztos, hogy ezzel tökéletes lesz a hangsáv poziciója (pl: ha a két release forrása nem azonos, akkor elő szokott fordulni...). Ilyenkor mondjuk VLC -vel lejátszva állíthatod a hangsávot, tehát megállapíthatod, hogy hány ms -kel kell eltolnod valamelyik irányban. Amikor ez az időzítési érték megvan, akkor a hangsávnál ezt beállítod, és újra muxolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest