- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Helló,
Megnéztem a 220Voltos lejátszót, ez ránézésre tényleg ugyanaz.
Ha emelett döntessz,majd a bluetooth-ra azért kérdezzél rá,mert még kinti oldalakon se láttam CS918-at ,amiben van BT , a T-R42 volt ez első bt verziós,amit kapni is lehetett.
A távirányító viszont nálam nem légegeres,én az infrásat választottam az enyémhez,nekem kicsit fura az a légegér,pedig próbáltam párat,de nem jött be.Nálam itthon nasról megy minden,de azért kerítettem egy külső hdd-t,gond nélkül felismeri,megy róla minden.
(2.5" toshiba, legolcsóbb revoltec házban,1db mini usb-vel összekötve,külső táp nélkül)A filmlejátszással semmi gondom,visz ez mindent amit próbáltam rajta,filmeket én 720p-ben szoktam tárolni,
nem volt gond velük,de szépen viszi a telefon által felvett 1080p-s videókat is,meg a videókamera 36Mbps-os 1080p-s felvételeit is.Nekem se megy már a nagy pc , a csend megfizethetetlen,na meg az sem mindegy ,hogy 120W a fogyasztás amikor csak netezek,vagy éppen csak 5W.
Tényleg,meg is mérem majd a fogyasztását,majd a nap folyamán még beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest