Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

válasz pici2 #562 üzenetére

Helló,

Megnéztem a 220Voltos lejátszót, ez ránézésre tényleg ugyanaz.
    Ha emelett döntessz,majd a bluetooth-ra azért kérdezzél rá,mert még kinti oldalakon se láttam CS918-at ,amiben van BT , a T-R42 volt ez első bt verziós,amit kapni is lehetett.
    A távirányító viszont nálam nem légegeres,én az infrásat választottam az enyémhez,nekem kicsit fura az a légegér,pedig próbáltam párat,de nem jött be.

Nálam itthon nasról megy minden,de azért kerítettem egy külső hdd-t,gond nélkül felismeri,megy róla minden.
    (2.5" toshiba, legolcsóbb revoltec házban,1db mini usb-vel összekötve,külső táp nélkül)

A filmlejátszással semmi gondom,visz ez mindent amit próbáltam rajta,filmeket én 720p-ben szoktam tárolni,
    nem volt gond velük,de szépen viszi a telefon által felvett 1080p-s videókat is,meg a videókamera 36Mbps-os 1080p-s felvételeit is.

Nekem se megy már a nagy pc , a csend megfizethetetlen,na meg az sem mindegy ,hogy 120W a fogyasztás amikor csak netezek,vagy éppen csak 5W.
    Tényleg,meg is mérem majd a fogyasztását,majd a nap folyamán még beszámolok róla.

Új hozzászólás Aktív témák