Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clavo

    csendes tag

    FONTOS!!
    Egy kis segítség kéne!! Van egy Measy u2c amit most flasheltem volna az új rommal. [link]
    Csatlakoztattam is az eszközt. (A beállítások/usb pc csatlakozás be volt kapcsolva és lehet, hogy véletlenül a hibakeresés is bekapcsolva maradt.) Reset gomb benyomása usb kábel bedugása az otg (usb2) portba. A gép fel is ismerte. El is indítottam a Rom Flash Tool-t majd rányomtam a Erase Nand gombra é utána végig is számolt. Utána rányomtam a Flash rom gombra kiírta, hogy run ok, test ok... és utána nem csinált semmit több percig. Gondoltam kifagyott vagy valami és ezért bezártam. Majd megpróbáltam újra és megint ugyanez. Ráduktam a tv-re gondoltam elindítom, de akkor már nem volt rajta a rom.
    Utána elindítottam a rockchip batch tool, hogy azzal felrakok egy eggyel régebbi romot de mikor elindítottam valami IDB errort írt ki. Nem tudtam felrakni a régi romot.
    Most már ott tartok, hogy ha rádugom a gépre nem ismeri fel. A kék led világít, de a gép nem érzékeli, hogy eszközt dugtam rá.
    Szóval nem nagyon tudok vele most mit csinálni. Aki találkozott már ilyen problémával a ért hozzá és tud segíteni attól egy kis segítséget kérek.
    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák