Aktív témák
-
-
sekli
addikt
Diablo II
-
dabadab
titán
Battle for Wesnoth -Bővebben: link.
Kedves kis fantasy strategia, amikor minden nap ketszer masfel orat vonatoztam, mindig ezzel utottem el az idot. -
sekli
addikt
Egyébként (szinte) minden játék játszható notebook-on is, bár az egérnem árt hozzá...
-
sekli
addikt
NFSU2, Heroes III, Elastomania, Mafia (Egér az azért nem árt)
-
Gazala
aktív tag
válasz
macilaci78 #41 üzenetére
Milyen géped van és milyen a videókártya?
Nálam az NFSU2 textúraminősége enyhénszólva siralmas és ha teljesre akarom állítani akkor eltűnnek a textúrák, pedig a noti lekörözi az asztali gépemet ahol meg simán megy, ezt nem értem talán a driver szar? -
macilaci78
nagyúr
Igen, nekem is problémát okozott, mivel játsszak a notin.
szerencsére ASUS Bácsi ad egeret is, úgyhogy jöttek a régi kedvencek:
Delta Force Black Hawk Down
Project IGI
Majd az újak:
Grand Thieft Auto Vice City
The Sims 2
Condition Zero LAN-ban
Call of Duty
Azt tudom mondani, hogy mindenfélekképpen játszható egy laptop, még a Carmageddonokat akarom kipróbálni, meg I Need for Speed very much!!! -
jasszer
őstag
jUPíí
-
törölt tag
Jagged Alliance 2, az egyik nagy kedvencem
Mindenképpen próbáld ki!
-
jasszer
őstag
up
-
Gazala
aktív tag
Én például tudok játszani Medal of Nyomor, Call of Dutyi, BiA, Mafia és egyéb nyalákságokkal
-
tonyo2
tag
Pasziánsz...
-
doc
nagyúr
en most a Syberia-t nyomom, naggyon tuti, bár nem árt ha az ember eleve szereti ezt a stilust
-
Pacák
senior tag
Starcraft.
-
BlackWoOd
aktív tag
Open Transport Tycoon Bővebben: link
-
xedos
addikt
Transport Tycoon....
ja és Kydai Mahjong!
Battlefield-et nem emlitem -
jasszer
őstag
Köszi a hsz-eket...
- Rage of Mage
- Dungeon Siege 1
- Stronghold
Ezekkel még nem próbálkoztam, a többi említett játékot ismerem/játszottam...
(up) -
AMD Power
titán
- Age Of Empire
- NFS egy-két régebbi része
- StarCraft
- Rage of Mage
- Heroes III-IV
- Dungeon Siege 1
- Stronghold -
WN31RD
addikt
-
jasszer
őstag
Ez remek 5let, csak nem hurcolászok magammal egeret, mégha 400 HUF is az ára.. Kevésbé pörgős stratégiai játékokhoz teljesen jó a touch is, ha sűrűn használod meg lehet szokni (szvsz). Meg van pöcökegerem is ha megunnám...
És ne felejtsük el h sok bill-el játszható jó játék is van, most az NFS 5-tel játszottam, kár h vége...
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
400 forintért veszel egy egeret és tacspad nemjátszik
-
dat
senior tag
Bővebben: link
Amúgy meg a Cs még mindig jó -
jasszer
őstag
A kérdés adott... játékos kedvű notitulajok nyilván sejtik h miért ebbe a témakörbe került a topik -----> alapvetően notebookon jól játszható cuccok érdekelnének figyelembe véve a bill és egér adottságait, a langyos videokártyát, stb-stb.
Vasam: Mobil P4 1,7, Radeon 7500 32 Mb, 256 ddr ram.
Ti mivel játszotok/mit ajánlotok?
Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest