Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
iFriend77
csendes tag
Az eszközkezelőben nincs olyan hogy Hordozható eszközök -> MTP
A telefon ikonjánál nincs sárga háromszög de kérdőjel az van. Ismeretlen az illesztőprogramja. Frissítés keresése az interneten követően:
A windows problémába ütközött az eszköz illesztőinek telepítésekor
A windows talált illesztőprogramokat az eszközhöz de a telepítés során hiba történt.
MTP device
Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen -
iFriend77
csendes tag
válasz
Atomgeszi #9700 üzenetére
Ez a ftp dolog nekem nagyon kínai. Idáig samsung telefonjaim voltak, azokat ha rákötöttem gépre, kiválasztottam a fájlátvitelt, ekkor a windows felismerte a telefont és megjelent oldalt a kis értesítő amiben kiválasztottam hogy külső meghajtóként szeretném használni majd a windows intézőben a meghajtóknál megjelent a telefon ikonja ami megnyitotta a telefon fájl- és mappa rendszerét és szabadon tudtam a másolgatni bármit a gépről a telefonra és a telefonról a gépre. Ezt szeretném a Poco-val is.
-
iFriend77
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam pár hete egy Poco M6 Pro-t (4G, 12/512). Ez életem első Xiaomi-ja.
HyperOS 1.0.3.0.UNFMIXM rendszer fut rajta.A problémám az hogy nem tudom hogyan kell fájlt mozgatni a telefon és a laptop között.
Rádugom a kábelt laptopra(Asus Tuf, Win11), majd a legürdülő menüben rábökök a "Az usb-fájlátvitel aktív"-ra, majd ezt követően a "Fájlátvitel/Android Auto" opcióra. Ezt követően nem történik semmi. A windows intézőben a "Ez a Gép" alatt csak a rendszermeghajtó van, mellette meg kéne jelenjen a telefon ikonja de ez nem történik meg. Sőt amikor rákötöm gépre a windows megjelenítene oldalt egy kis értesítőt amire kattintva kiválaszthatnám mit akarok kezdeni a külső meghajtóval de sajnos ez sem jelenik meg.Mit kell tennem, hogy szabadon tudjak adatot mozgatni a két eszköz között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest