- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
Meg nem lett kitiltva?
-
brabbitz
aktív tag
válasz Kalandor #3489 üzenetére
Saját tapasztalataimra alapozom az állításomat.
Nyers, köztes adatokat értelemszerűen ezek hiányában nem nagyon lehet, és nem is tudok állítani, de az tény hogy bőven vannak fent azért csalók, az oldal a népszerűsége miatt már "felfedezett". De azt is állítom hogy valószinűleg ugyanazok az emberek csinálják, és valszeg ugyanazokkal a trükkökel, mint eddig.
Engem eddig kétszer vertek át. Pontosan ugyanígy, ahogy ssgk forumtarsat. Sok proci, nem is gyengék, 'áruk is van', de jellemzően piaci áron alul adják.
És te is látod, hogy volt bőven pozitív értékelése még 2001-ben regisztrált tagtól is.[ Szerkesztve ]
-
brabbitz
aktív tag
De egyebkent ahogy nezem az említett tagnak pont tegnap volt egy értékelése, szóval meglehet hogy szimplán nagyon elfoglalt, elfelejtett visszaírni stb.
-
brabbitz
aktív tag
HA!-t már rég ellepték a csalók, és az az érdekes hogy itt sokkal brutálisabb módszerekkel csinálják mint pl akik Jofogason vannak.
Tudják, hogy van bőven ember itt aki értenek a dolgokhoz, szóval olyan cselhez folyamodnak amik után csak pislogsz.
Engem egy R7 2700X után vertek át, ugyanigy etetett, majd eltünt. És nem kötöm a HA! moderátorok orrára, de nem valami gyorsak még akkor sem mikor elég egyértelmű hogy mi a f*sz van.
Na mindegy. Ja, és még valami. Képet mindig kérnia termékről. Ha kapsz, azonnal fellőni a netre. Én rájöttem hogy egy román oldalról lopta le. Kéne egy ilye 'check' algoritmus a HA!-ra, ami szól ha a kép nem eredeti v talált bitre hasonlót.
Illetve ezt jó tapasztalat hogy ezekszerint egyszerre több, erősen felső kategóriás terméket raknak fel.[ Szerkesztve ]
-
brabbitz
aktív tag
válasz szenes.ivan #3461 üzenetére
Hat ha ki lett tiltva....
-
-
brabbitz
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem lenne felétek.
Van ez a "Papp G" nevű felhasználó, akitől vettem volna egy R7 2700X processzort.
Előre utaltam FoxPosttal együtt, először állította hogy közbe jött valami szvsz aznap nem, de holnap (azaz ma) feladja a terméket délelőtt, és szólni fog. Azóta se kép se hang, a általa "fotózott" képeket megtaláltam egy román oldalon. 5 pozitív, új reg, és premium fiok, eddig még itt sose vertek át, ez az első. Nektek van bármi vélemény a tagról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest