-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszti19
újonc
válasz
#64791808 #870 üzenetére
Tudom, hogy én is hibás vagyok ebben a dologban, de eddig semmiféle gondom nem volt az előre utalással. De most megtaláltam a csalót, most másik néven hirdeti a termékeket, elkértem a telefonszámát ugyan azt adta meg mint a másik felhasználó. Igazából nem tudom mit tegyek, de nem szeretném hogy másokat s átverjen.
-
kriszti19
újonc
válasz
#64791808 #867 üzenetére
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Rendeltem apródon póthajat magamnak és elutaltam a megadott összeget a csajnak és miután megérkezett hozzá a pénz törölte magát apródról. A levelezésben megírta hogy garanciát és számlát is küld, de szerintem nem fog hajat küldeni mivel azok a képek amiket küldött nekem privát üzenetben azokat is lopta egy másik hirdetötől, rátaláltam egy kisebb kutatás után.De valószínűleg még két felhasználónévvel próbálja ezeket a hajakat eladni csak más képeket tesz ki, de a termék leírása majdnem ugyan az mindegyiknél. Sajnos a címe nincs meg csak a neve és a bankszámla száma és lefotóztam az utalást. Ilyenkor a rendőrség foglalkozik az üggyel? Vagy mit kellene ilyenkor tenni?
Várom az ötleteket és válaszokat.
Köszönettel: Kriszti
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid videón a Titan Quest II
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest