Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Adam9503
üzenetére
Ez igaz. Most is kinéztem kettő terméket tőle. Meg volt egy tablet is, ami szintén szimpi volt, de elvitték/levette. Egyszer gyanúsította meg valaki itt a HA-n egy hozzászólásban, de semmit nem reagált rá. Sokáig személyesen is lehetett tőle vásárolni, bár én sosem éltem ezzel a lehetőséggel. A 6. kerületben van a NY-i PU mellett.
Sokszor vásároltam tőle. Ezután óvatosabb leszek vele. -
janeszgol
félisten
válasz
Adam9503
üzenetére
Én már sokszor vásároltam tőle a vaterán. Jó 20-30 alkalommal. Nekem eddig bajom nem volt vele.
Volt ebből 3-4 új akkus telefon, melynek szerintem nem volt új az akksija, de nem merültek látványosan.
Az viszont biztos, hogy gyakran váltja a felhasználóneveit, sőt egyszerre többet is futtat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest