Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia!
Sajnos olyat vásároltál az Interneten, amit nem éri meg használtan venni garancia, számla nélkül. Nyilván, ez nem mentesíti az eladót az átveréstől, de én mondjuk ilyen terméket nem is vásároltam volna ilyen módon - az én szempontomból logikusan, elvből.
Csak azért írok, hogy ne add fel a netes vásárlást, csak nem feltétlen kell így "kéz alól" venni olyan dolgot, aminél nagy az esély, hogy elromolhat, és nem garanciális már.
Kockáztattál az olcsóbb ár miatt, és sajnos megtörtént, ami megtörténhetett. Benne volt.
Xperia X8-as témában olvastam nem rég, hogy úgy vett valaki X8-at kicsit olcsóbban, hogy postán, majd kibontás után törött volt a kijelző, persze az eladó a postát hibáztatja. A mobil is olyan dolog, hogy millió rejtett hibája lehet, amit még személyesen véve, órák alatt sem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy azt sem érdemes használtan venni - szerintem.
Amit érdemes így kéz alól venni például: minőségi notebook-ot (nem írok direkt márkákat), amire még van nemzetközi garancia. Ha elromolna, beviszed és javítják a világon bárhol. Ha lopott lenne, vásárlás előtt a szériál számára keresve azt is ki tudod szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő