Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thajni
újonc
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy egy ismerősöm rávett hogy vegyek a számára egy előfizetéses telefont hűségnyilatkozattal(akkora hülye voltam hogy belementem)és most hogy az első számla jött kiderült hogy nem akar fizetni , és már a telefon sincs meg.Minden papir nála van de a számlán meg végül is mindenhol én vagyok a tulajdonos.Mit tehetnék ebben az ügyben hogy ha már vettem egy telefont és két évig fizetnem kell legalább a készüléket letiltsák és más se tudja használni? És hát ő is megkaphatná a büntetését?( felfüggesztetje is van lopásért) Hátha valaki tud okosat mondani. Előre is köszi a hozzászólásokat. Üdv egy nagyon HÜLYE
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest