Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiPi006
tag
üdv!
Olyan problémám lenne hogy én eladtam egy vga itt hardver aprón a vevő 6.22én átvételtől számítva 6.25én jelezte felém hogy hibás a termék!
Mondtam hogy nállam semmi gond nem volt és próbálja ki más pcbe,de mondtam ha tényleg így van küldje vissza és érkezéskor küldöm a pénzt! ő csak támadó jelleggel lépet fel azóta mert mindenképen úgy szeretné hogy én küldjem előre és majd egyszer vissza küldi!Ma meg fenyegetett azzal hogy jogi útra tereli a dolgot amit én értek is meg nem is

Sosa mondtam hogy nem adom vissza a pénzét mert esetleg meghibásodott,de azért csak vaktában nem utalok vissza 20e ft annak aki fenyeget hogy neki mi a jó mi nem!Ha jól olvastam hogy 20.000ft ik önkormányzat(jegyző) foglalkozik az ügyel vagy az már nem él és rendőrség fog nyomozni esetleges csalás átverés gyanujával?

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest