-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#64791808 #332 üzenetére
Annyi előnyöm van hogy hozzám rendelnek ki ügyvédet, mert engem a törvény eleve véd, legalábbis ezt mondták. Az utazás már így is sokban van, és az utánajárás, telefonálgatás sem volt kevés, tehát már mindegy ilyen alapon. Az a gond hogy visszaeső, elvileg volt autója, főleg telefonokkal kereskedik, mint utólag megtudtam, azóta is hirdethet itt-ott, csak más néven. Eddig mindenki arra buzdít hogy vigyem végig az ügyet, remélem lesz belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest