Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave946
tag
Tiszteletem! Szintén így vagyok hétfő óta várom terméket... Az üzlet elején elmondtam hogy a feltétel hogy péntekre tudja biztosítani mert nekem ez a munkára is kell mert szombat munkanap dolgozom. Most itt vagyok gép nélkül alkatrészek sehol. Üzenetre smsre nem reagál vagy 5x legalább beszéltünk telefonon a héten mindig mondta holnap feladom. Kezd elegem lenni ráadásul nagyon jól értékelt eladóról van szó 650 körüli pozitív értékelés) nálam nagyon fontos amit ígér úgy legyen hisz ez volt vásárlás feltétele... Mi lenne teendő várjak türelemmel? Megértem hogy ebben időben nehéz de máshonnan amit rendeltem ramok, tápegység ide ért másnapra vagy éppen harmadnapra... Hányszor kell még felhívnom ráadásul én pénzt is utaltam rugalmas gyors legyen üzlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest