- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jak31
újonc
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni egy olyan ügyben, hogy Vateráztam egy autóalkatrészt (lámpát). A terméket meg is kaptam, csak nem olyan állapotban ahogy, kinézett a képeken, sőt kérdeztem is az eladótól,hogy van-e valami baja stb. stb., nem csak én más hozzászólók is és mégis hamis információval látott el. Hisz a termék törött volt, vagy legalább is javított, erre nem hívta fel a figyelmem, lóg a belseje, felfogatási pontjai műanyagheggesztővel vannak vissza ragasztva. Egyszóval használhatatlan! Telefonon nem érem el, sőt már le is tiltotta a két tel.számom. Kollégám segítségével felhívtam, na ő visszacsörgetett, majd újra felhívtam és tudtam vele beszlni, hogy utalja vissza az összeget, mikor megkapon a pénz küldöm neki a terméket! (Így legalább csak a postaköltséget buknám!) Megbeszéltük akkor, hogy 8 munkanapon belül utalja vissza, de azóta sem kaptam meg, pedig mondta, hogy küldjem el neki a számlaszámom amit meg is tettem! Azóta sem látom a pénzem! Érdemes-e indítanom valamit is hatósági körben? Eladó neve: Varga Péter; Cím: Gyál; Nickneve: vargapeter5.
Remélem tud valami tanácsot adni és segíteni az ügyben! Ha kell priviben többet is tudok küldeni, sőt mellékelni ezt-azt!
Előre is Köszönöm!
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Amazon Kindle JailBreak
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 10
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest