Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
A szoftver pontos neve Norton Ghost, és a symantec csinálja. Windowsra telepíthető, de a rendszer leleke egy 1MB-os fájl (ghost.exe) ez dos alatt működik. Én készítettem egy boot-olható cd-t win98 indítólemezről, és a cd-re felírtam a ghost.exe fájlt is. Ha elindítod a progit, az már látja az ntfs fájlrendszert is. Nagyon jó dolog.
-
Flashy
veterán
készít a vincseszter tartalmáról egy másolatot byteról bytera egy darab fileba, amit igény esetén vissza is tud írni és egy az egyben visszaáll ezzel a rendszered a korábbi állapotra. a progik tudnak tömöríteni is, ekkor kevesebb helyet fog foglalni a file mint maga a vincseszter vagy partíció. erre való progik pl: symantec/norton ghost, powerquest imagecenter (kb ez a neve asszem)
-
Ez egy image szoftver. A kész, frissen telepített (driverekkel ellátott) rendszeredet érdemes leszedni egy image-be, ha esetleg teljesen összeomlik, akkor az image-ből visszahúzod és kész, sokkal rövidebb idő alatt visszaáll a rendszer, mintha telepítenéd. Ha gyakran változik a hardver, akkor nem érdemes csinálni.
-
Radeon.Z
csendes tag
Állítólag ghostolással elkerülhető rendszerprobléma esetén a teljes újratelepítés.Mi is ez valójában,hogyan,és mivel kell csinálni?Kösz a segítséget előre is!
Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest