- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
először is ha bántó volt a hsz-em bármelyik része akkor elnézést.
ha valaki Mac-es, bőven meg tudom érteni hogy szimpi számára az iPod, hiszen u.az a cég gyártotta, u.az a stílus, stb.
a ''jogvédett'' zenék ügyében igazad van, számomra is tárgytalan az egész téma. azt is leírom, hogy az általam jelenleg használt Sony NW-HD5 is csak a saját Sony-féle ''boltból'' letöltött zenéket támogatja, amiket viszont más lejáccó nem.
a belinkelt tesztben flat EQ-val (semmi módosítás) hasonlították össze a lejátszókat. amúgy meg kövezz meg, de én igenis kihasználom a sávosan állítható EQ-t. miért kéne elfogadnom azt ami alapból kijön belőle? tömörített zenéről van szó, az audiofil felfogásnak itt már eleve lőttek. kipróbáltam jópár fülest (kicsi, fülbedughatót, mert én ilyet használok, és tök máshogy szóltak. most akkor melyiket kell elfogadni, mint ''referenciahangzás''? egy párezer forintos fülesnél igenis fel kell nyomni a basszust, mert nekem úgy teccik. a sennheiser cx300-nál ami fülbenyomós fajta, nagyon szép az alapra állított mélyekkel, viszont egy kis magas kiemelés kell neki. száz szónak is egy a vége: nem értek azzal egyet hogy az EQ megöli a zenét, amennyiben párezer ft-os fülesekről és tömörített zenéről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest