Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
A tévék manapság pont annak az átalakulásnak a végén járnak, ahová 10-15 éve a telefonok eljutottak. A 2025-ös középkategóriás tévék már valódi okostévék. Inkább olyan számítógépek, ahol a megjelenítésen van a hangsúly. Sokmagos procik, 64 GB tárhely, (akár) android, appok stb. Simán alkalmasak monitornak, konzolképernyőnek, fullos mozizásra. Még csak médiaboxot se kell rá dugni: otthoni pécén csinálsz egy SMB megosztást, felraksz mondjuk egy kodit a tévére, és lejátszod vele a filmet kiváló minőségben. Itt már csak fölösleges ("kötelező") sallang a tuner, az antennabemenetek, sőt a digitális tévé része is, ezeket a vásárlóik már simán kivetetnék belőlük a kisebb árért vagy a jobb minőségért. Ha nem monitornak használod és nem is konzolozol, valószínűleg a tápkábelen kívül nem is dugsz rá semmit, max esetleg valami profibb hangrendszert (mert a wifije gyorsabb, mint a 100 mbit ethernet csati, meg mert utálom a kábeleket, csak az otthoni wifi lefedettséghez kell kábel). Jellemző a hétköznapokban, hogy a 8 éves gyerek az ingyenesen reklámmentes youtube alkalmazásban megnézi azokat a legújabb Lego Ninjago részeket, amik még nincsenek fönn a Netflixen, és ezt ugyanolyan tuti minőségben, ahová tévéadások még sose jutottak el, de nem is nagyon fognak. Nem lehet eléggé kiemelni, hogy soha, de soha többé nem kell semmilyen használati módban reklámot nézned egy másodpercig sem, és nem kell kompromisszumot kötnöd a minőséggel. Kíváncsiságból rápróbáltam a böngészésre is, és ott is (véletlenül) pont egy olyat töltöttem le, ami teljesen blokkolja a reklámokat: se kép, se banner, se semmi. A streamek előfizetései nem úgy működnek, mint a tévé. Jellemző használati mód, hogy 1-2 hónapra előfizetek, aztán lemondom fél évre, majd egy érdekesebb műsornál befizetek egy hónapot, vagy valami akciós ingyenes időszakot kezdek. Így azt a 4-5 streamet úgy nézem, hogy egy év viszonylatában csak 1 vagy 2 ilyennek a költségével kell számolni.
-
NyalokAA
aktív tag
Igen az én voltam. Az én tapasztalataim mondjuk aszerint kell kezelni , hogy az ország keleti végében vagyunk és Szabolcs-Borsod-Hajdú nem éppen vezető gazdasági tényezők. Pest vagy Győr megyében értelemszerűen már sokkal kevesebb képcsöves és régi tv van mint a legatyásodott vidéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest