Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Allien
veterán
Részemről a szerencse, és a megtiszteltetés!
Kicsit nehezen találtam oda, de azért NEM volt gond (kaptam telefonos segítséget, és volt térképem, meg azért ismerem a környéket, hogy ne tévedjek el).Így utólag mégis könnyü volt megtalálni a bótot.
Nem is beszélve arról, mennyire megérte! Már be is szereltem a 120-s ventit (2db 8 centis kivágva), és az UV-s ledeket.
Essszmélettlen! Igaz, ráadásul a ventiszabályzómmal gond van, de azt majd megcsináltatom. Most is több levegőt szállít a 12cm-s venti, mint a két 8-s együttvéve, és halkabban! Nem is beszélve arról a nem elhanyagolható tényről, hogy ezt szebben is teszi!
(ledes venti, függetlenül a venti fordulatszabályzásától világít) A kábelharisnyát majd késöbb rakom be. Majd talán rakok fel ide képeket is.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kicsit nehezen találtam oda, de azért NEM volt gond (kaptam telefonos segítséget, és volt térképem, meg azért ismerem a környéket, hogy ne tévedjek el).Így utólag mégis könnyü volt megtalálni a bótot.
Nem is beszélve arról, mennyire megérte! Már be is szereltem a 120-s ventit (2db 8 centis kivágva), és az UV-s ledeket.
Essszmélettlen! Igaz, ráadásul a ventiszabályzómmal gond van, de azt majd megcsináltatom. Most is több levegőt szállít a 12cm-s venti, mint a két 8-s együttvéve, és halkabban! Nem is beszélve arról a nem elhanyagolható tényről, hogy ezt szebben is teszi!
(ledes venti, függetlenül a venti fordulatszabályzásától világít) A kábelharisnyát majd késöbb rakom be. Majd talán rakok fel ide képeket is.