- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- HP EliteBook / ZBook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
-Jackson- #234 üzenetére
nemtom
van még ilyesmim készletben flexiblis csővel, azt oda hajtod ahová akarod
Bővebben: link -
tts
addikt
-
tts
addikt
mit? - ez össz 4 féle szerszám:
Bővebben: link
1960,- darabja -
tts
addikt
-
tts
addikt
válasz
-Jackson- #161 üzenetére
Bővebben: link
ha itt a venti 25 mm akkor az olyan 20 mm lehet
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
#00809728 #115 üzenetére
Igazság szerint van egyetlen féle YS-Tech 70 mm-es ventim.
Még az is lehet, hogy nem is olyan rossz. De sajna az általam elképzelt szintet nem üti meg - igazi kakukktojás a kínálatomban. Azért leszabályozva egész elviselhető. Gyere és hallgasd meg, ha megfelel 1000-ért megkapod. -
tts
addikt
válasz
amdkiller #114 üzenetére
Nem fogsz számottevő különbséget észleni az SI-97 és az SP-97 között.
Csak hogy, én nem igazán szeretek úgy társalogni, hogy kicsit semmibe vesznek.
Ha vennéd a minimális fáradságot és utána néznél akár az én oldalamon akár a Thermalrightén - nem emlegetnéd egy NForce2 alaplap kapcsán az XP-90 és XP-120-at.
Semmi, de semmi közük a K7 platformhoz. Egyszer leírtam már! -
tts
addikt
válasz
strike-force #107 üzenetére
nem hiszem
-
tts
addikt
Én mondom mindenkinek, az árak a PC-nél sokkal kedvezőbbek mint a Frozennél.
Pl. ez a szerintem nagyon szimpi cuccocska - 3×120 radi, csak 25680,- bruttó lenne.
[L] http://www.pc-cooling.de/cgi-bin/osb.cgi?E_MOD=prod-detail&E_LNG=de&E_CNT=de&PROD_ID=300100725&CAT_ID=607[/L] -
tts
addikt
válasz
Joe_Black7 #58 üzenetére
nézz szét az oldalamon - szerintem attól csak csendesebbeket találsz - 11-12-14-17-19 dB
-
tts
addikt
tudod a hasonló dolgok, mint vékony ventik, vastag ventik, 50 és 70 mm ventik igen kevés helyen használtatnak - ezért igen körülményes a beszerzésük, az áruk általában irreálisan magas és választék egyáltalán nincs belőlük - ha találsz pl. ZM OP-1-et vegyél - ha nem találsz és kéne, kaphatsz tőlem rendelésre
-
tts
addikt
Hidd el! Pont a kotyogós dolog - volt róla többször szó az ilyen tárgyú topicomban - többen is leírták tapasztalatból, hogy ezt kell megpróbálni - én is kipróbáltam - és igaz.
Aztán egy szakértő társunk leírta, hogy a kártyák egy része pulzáló feszültséget ad a ventinek ezért hangos - biztos igaz, nemtom. -
tts
addikt
most én erre mit mondjak?
hogy valamit nem jól csinálsz az biztos - mert az a hűtő 7 óra teljes terhelés után lehetne esetleg 60 fokos - hogy nem igazán vágod az is azonnal látszott - de én nme tudod neked írásban megszerelni
a borda nem hibás a dologban
banális kérdés - a fóliát le vetted róla?
ha igen, nem ragasztós a borda alja? sokszor rajta marad a ragasztó - sima körömlakk lemosóval kell eltávolítani - csodák szoktak történni
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Harry - nem akarok a Frozennel üzletelni - a szállítóik másodszor lopnak el egy komplett szállítmányt!
Az oké, hogy ők ezt szó nélkül pótolják - de már 5 hete tart a sztori.
Ha pl. Silentmaxtól hétfőn rendelek, volt már hogy szerdán a házam előtt volt az árú - így lehet - 5 hétre szállítani azt nem lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Subaru topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Android szakmai topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest