Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bog

HÁZIGAZDA

Jó reggelt mindenkinek,

megjött az X5II nevű TV Box hozzám, nagyon örvendeztem, amíg ki nem próbáltam. Bizonyára van rengeteg tapasztalat a topikban, alapvetően két kérdésem lenne, amire rövid és tömör választ várnék - ezek alapján dől el, hogy visszaküldöm-e, vagy nekiállok vele szüttyögni:
    1. Az SPDIF-en keresztül zéró hang jött eddig ki, bár végigpróbáltam az összes beállítást, gondolom a Rockchip-SPDIF lenne a valid, de tök hiába, mert sem a menü klattyogása, sem a videók hangja nem távozik ki az optikán.
    2. Vidáman viszi a HD filmeket, egészen addig, amíg azok egy pendrive-on csatlakoztatva vannak. Amint hálózati lejátszásra váltok (DS Video, illetve Plex), akkor szétesik a kép, szaggat, megáll. Nem voltam rest odacipelni a tévé mellé a routert és a NAS-t, összekötöttem őket mind UTP kábellel, kicsit jobb lett, de még abszolút élvezhetetlen.

Mindkét fenti problémát egy kőkori LG DP1W simán megugorja.

A kérdés tehát adott: meg lehet ezeket oldani mindenféle ROM trükközéssel, vagy törődjek bele, hogy az RK3188-as dobozok totál alkalmatlanak a hálózati videolejátszásra?

Új hozzászólás Aktív témák