Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jó reggelt mindenkinek,
megjött az X5II nevű TV Box hozzám, nagyon örvendeztem, amíg ki nem próbáltam. Bizonyára van rengeteg tapasztalat a topikban, alapvetően két kérdésem lenne, amire rövid és tömör választ várnék - ezek alapján dől el, hogy visszaküldöm-e, vagy nekiállok vele szüttyögni:
1. Az SPDIF-en keresztül zéró hang jött eddig ki, bár végigpróbáltam az összes beállítást, gondolom a Rockchip-SPDIF lenne a valid, de tök hiába, mert sem a menü klattyogása, sem a videók hangja nem távozik ki az optikán.
2. Vidáman viszi a HD filmeket, egészen addig, amíg azok egy pendrive-on csatlakoztatva vannak. Amint hálózati lejátszásra váltok (DS Video, illetve Plex), akkor szétesik a kép, szaggat, megáll. Nem voltam rest odacipelni a tévé mellé a routert és a NAS-t, összekötöttem őket mind UTP kábellel, kicsit jobb lett, de még abszolút élvezhetetlen.Mindkét fenti problémát egy kőkori LG DP1W simán megugorja.
A kérdés tehát adott: meg lehet ezeket oldani mindenféle ROM trükközéssel, vagy törődjek bele, hogy az RK3188-as dobozok totál alkalmatlanak a hálózati videolejátszásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő