- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullboy
tag
A Silverthorne mindössze 25 mm2 alapterületű, 47 millió tranzisztorból áll, TDP értéke típustól függően 0,6 és 2,5 watt között alakul, órajele 1,8 GHz-ig skálázódik.
Ph!-s cikk idézete.. 0,6W...
De ha az MSI-be egy ilyet tesz az ember fia, mint a lista legalsó szereplője: http://prohardver.hu/hir/atomolcso_atom_meregdraga_mobil_negymagos.html
Az sem rossz éppen, hát még az ára.. -
bullboy
tag
Elég az... ha kell optikai olvasó, abból egy notiba való slot-inest ráköthetsz PATA-n keresztül egy átalakítóval. Nekem most egy cipősdobozba van beépítve egy P4-es lap, 100W-os táp, 20 GB SATA noti winyó, ez utóbbi PATA-SATA átalakítóval, és szépen muzsikál..
12 ezer Ft-ban megállt az egész.. -
bullboy
tag
Bár nem az aktuálisan tárgyalt laphoz írnék, de ez is érdekes lehet. Egyik 3 betűs kiskerben találtam, de nem reklámozom őket. Inkább a lapot magát: [link]
Sztem erre is lehet kisméretű gépet építeni, ráadásul a "legcsúcsabb" 2 magosokkal. 21x20 centiméteres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest